Ahoj,chtěl jsem se zeptat jestli se na srpen dají sehnat letenky do Asie ( Thajsko, Vietnam, Indie, Myanmar, Sri Lanka) do 10 tisíc za zpáteční cestu?Popřípadě kam vyrazit do Asie a moc neutratit.Děkuji za info Lukáš .

Srpnová dovolená v Asii

Založil ve fóru Tipy na levné letenky

7 reakcí

Ahoj,

chtěl jsem se zeptat jestli se na srpen dají sehnat letenky do Asie ( Thajsko, Vietnam, Indie, Myanmar, Sri Lanka) do 10 tisíc za zpáteční cestu?

Popřípadě kam vyrazit do Asie a moc neutratit.

Děkuji za info Lukáš

0

Dají, jen ne z Prahy ani okolí :) leda že by přišla akce, ale tu teď má křišťálová koule nevidí. Sezóna je v srpnu v Indonésii, na tu bych se zaměřil spíš. Z Německa by mohl mít akci Oman Air.

0 Citovat

Super, děkuji za tip ;)

0 Citovat

blba otazka, naco je dobre ist v lete do JV Azie ... to by som asi skor riesil nejaky Kaukaz (ak to ratas za Aziu) alebo strednu Aziu. alebo mozno Leh/Ladakh na severe Indie?

0 Citovat

Minulý rok mali myslím Emirates aj Qatar najnižšie ceny okolo 410€. A @tonic nie každý môže cestovať kedy sa mu zachce :p Btw. neviem či si zámerne vynechal Malajziu, ale nám sa minulý rok (v Srpnu) veľmi páčilo.

0 Citovat

hej jasne, hlavne ked su niektore tie destinacie v JV Azii, ktore fakt su schodne len v lete.

0 Citovat

Tak třeba je student a volno má v podstatě jen v létě, nebo chce letět s dětmi a ti opět mají volno v létě. JV Asii v létě nezatracujte, sám ji preferuju, protože nejsou lidi ani na těch nejproflaknutejsich místech.

0 Citovat

Jasné, mea culpa. Len si vždy spomeniem na Čínu, prip. J. Kóreu v lete a ešte teraz cítim tú vlhkosť a dusno. Flashbacky :D

0
7 reakcí