Ahoj cestovatelé,sháním letenku z NY do Miami na začátek května ... ceny teď jsou okolo 3 500 Kč za zpátečku ... je to "dobrá" cena nebo se tam dá dostat levněji a vyplatí se počkat? Dotaz číslo 2 ...létá tam několik nízkonákladovek... je celkem jedno kterou z nich vyberu nebo některou z nich vyloženě nedoporučujete (poletím jen s kabinovým zavazadlem). A dotaz číslo tři ... do NY letím přes Kanadu (cca dvouhodinový přestup, takže neopustím letiště) , potřebuji si tedy vyřídit americkou ESTU i kanadskou ETU nebo mi stačí jen ESTA?Díky moc za pomoc :)Klára .

Z New Yorku na Floridu

Založila ve fóru Tipy na levné letenky

1 reakce

Ahoj cestovatelé,

sháním letenku z NY do Miami na začátek května ... ceny teď jsou okolo 3 500 Kč za zpátečku ... je to "dobrá" cena nebo se tam dá dostat levněji a vyplatí se počkat? Dotaz číslo 2 ...létá tam několik nízkonákladovek... je celkem jedno kterou z nich vyberu nebo některou z nich vyloženě nedoporučujete (poletím jen s kabinovým zavazadlem).

A dotaz číslo tři ... do NY letím přes Kanadu (cca dvouhodinový přestup, takže neopustím letiště) , potřebuji si tedy vyřídit americkou ESTU i kanadskou ETU nebo mi stačí jen ESTA?

Díky moc za pomoc :)

Klára

0

Dotaz číslo čtyři: Proč se ptáš na něco co už bylo mnohokrát zodpovězeno? Stačí se podívat do fóra.

0
1 reakce