Zdravim. Nemam zatial ziadnu skusenost s vyhladavanim leteniek na lety do USA. Potreboval by som poradit, ako sa co najlepsie (cenovo) dostat z Kosic cca v juli/auguste (odlet moze byt kludne z Budapesti, Wien, Bratislava, Krakow, Praha; kludne aj s prestupom) do Oregonu / Portlandu.  Premyslam, ze letiet do NY, a potom dalej vnutrostatnym letom, alebo letiet do Seattlu a potom pozicanym autom. Nemam ale ziadnu skusenost s USA (ani spolocnosti, ani cez co vyhladavat) co by ste poradili? :) Dakujem :)  .

Ako najlepsie letiet z Budapest/Kosice/Wien do USA - Portland, Oregon

Založil(a) ve fóru Vyhledávače letenek

2 reakce

Zdravim. Nemam zatial ziadnu skusenost s vyhladavanim leteniek na lety do USA.

Potreboval by som poradit, ako sa co najlepsie (cenovo) dostat z Kosic cca v juli/auguste (odlet moze byt kludne z Budapesti, Wien, Bratislava, Krakow, Praha; kludne aj s prestupom) do Oregonu / Portlandu. 

Premyslam, ze letiet do NY, a potom dalej vnutrostatnym letom, alebo letiet do Seattlu a potom pozicanym autom. Nemam ale ziadnu skusenost s USA (ani spolocnosti, ani cez co vyhladavat) co by ste poradili? :)

Dakujem :)

0

www.google.com/travel/flights (lze nastavit více odletových letišť zároveň) 
www.skyscanner.cz

Dejte si pozor ať nakupujete pouze na oficiálních stránkách aerolinky:)
A sháníte pouze jednosměrnou letenku nebo máte nějaký konkrétnější plán?

0 Citovat

Jestli potřebujete do Portlandu, leťte do Portlandu. Vzhledem k tomu, jak vše ve Státech podražilo, dolety a dojezdy už většinou nedávají smysl.

V jakém termínu chcete letět?

0
2 reakce