Zdravim, chtel bych se zeptat, zda mate kladne zkusenosti s timto prodejcem letenek? letenku maji levnejsi, nez samotna letecka spolecnost, tak me zajima jestli to neni nejaky podvod  .

Gotogate zkušenosti

Založil ve fóru Vyhledávače letenek

Pokud v tom není Covid, tak rozdíl není prakticky žádný, protože s nejlevnějšími letenkami stejně nemůžeš nijak disponovat. Buď letíš, nebo neletíš.

V souvislosti s Covidem některé aerolinky umožňují změny termínu zdarma. Tahle služba ale může být u těchto prodejců zpoplatněna, resp. půjde pouze pouze přes placenou asistenci.

0 Citovat

Když paní Naděždo zrovna nejste nalitá jak pupen, vypadne z Vás i občas něco rozumného.

0 Citovat

Já bych teda na gotogate dražší letenky jak za 5k nekupoval, nestojí to za to. :) refund, změny atd. nemožné. Popřípadě poplatek 80gbp za to, že vám zrušili let a nenabízejí alternativu, díky už nikdy :D

0 Citovat

Zdravim,

30% rozdil oproti nakupu primo u LOT. Kratke prestupy, May 2022. Za me asi dostatecne atraktivni vuci nevyhovam OTA. Nebo cekali byste zmeny v itinerari i v tak kratkem horizontu? 

0 Citovat

Pozor na ně a opatrně, nechtějí vyřizovat refundace, i když letecká společnost změní odlet. Což je nechutné. Společnosti s Vámi nejednají, protože to není prodejce jejich letenek. Letenky před kupuje a pak v případě zrušení ze strany letecké společnosti shrábne prachy a nelze reklamovat změny nebo zrušení letu. Dokonce prodává letenky, které již ví předem že neletí a před odjezdem mění dny odletu i časy na letenky které má nakoupené.

0 Citovat

Tak to je fakt hustý 😃😃

2 Citovat

Jaké jsou čerstvé zkušenosti s Gotogate po akvizici Bookingem? Letenka přes ně do Indie stojí o 4 tisíce méně, což už stojí za úvahu. V podmínkách píšou, že fee se neplatí, pokud jde o změnu či storno ze strany aerolinky, případně 307-986 Kč za náročnější změny. https://cz.gotogate.com/rf/travel-conditions

0 Citovat

Tak to nevim, ja pres GotoGate letos znovu nakoupil. Cetl jsem opravdu spatne recenze posledni rok, kdy jsem pres ne mel letenky s vice lidma a vse ok. Tak doufam ze i letos to dopadne. Bohuzel moc moznosti nebylo, primo u letecke spolecnosti je to casto o xy tisic vic. Pres skyscanner se tam hodi treba prvni Go to Gate a druha My Trips. Letenka se me paradoxne kupovala lepsi pres GotoGate.

 

0 Citovat

Leoš Literák napsal(a):

Jaké jsou čerstvé zkušenosti s Gotogate po akvizici Bookingem? Letenka přes ně do Indie stojí o 4 tisíce méně, což už stojí za úvahu. V podmínkách píšou, že fee se neplatí, pokud jde o změnu či storno ze strany aerolinky, případně 307-986 Kč za náročnější změny. https://cz.gotogate.com/rf/travel-conditions

Ja s nima psal posledni rok cca 06/2022 a vse ok. Ted mam pres ne letenky s Air China. Nefunguje kontrola primo u letecke spolecnosti, ale nasel jsem ze to neni problem Gotogate, ale primo AirChina, ze s tim melo vic lidi problem at zadali rezervaci, cislo z letenky atd. Zkusil jsem tak UK AirChina kontaktovat a pockam na odpoved. 

Tezko rict, jinde ty letenky to bylo primo u dane spolecnosti velmi drahe. Refundaci necekam, beru to vzdy ze letenka rusit nelze ani menit. Takze letim tak jak je to presne koupene. Jedine nevim jestli je nejlepsi napad odklikat odbaveni u Gotogate, to prave moc nechci a radeji bych online odbaveni delal jako vzdy primo u letecke spolecnosti. Treba u Qatar Airways to slo a firma mi i odepsala. 

 

0 Citovat

Gotogate už zrušili ten nesmyslný poplatek při zrušení letu aerolinkou za vrácení peněz.

Koupit u nich letenku, kde je úspora v tisících tak už zase dává smysl.

Ale vyhnula bych se těm nenavazujícím skládačkám kupovaným přes ně, s tím můžou být jen problémy.

3 Citovat

Nevim ani jina moznost tam nebyla kdyz jsem vybiral let kde budu mit stopover, nabidlo to jen Gotogate, MyTrip a snad jen Kiwi o 10tisic drazsi a i ten mel problemy. 

Ja to delam tak, ze letenku jeste pak overuji u letecke spolecnosti a napsali me ze ok.

0 Citovat

A je to určitě stopover?

0 Citovat

Nevim jak tomu presne se rika. Proste jsem pres skyscanner sam urcil datum kdy chci kam letet. Dalsi navazujici let vybral pozdeji a vse to pak koupil. Trochu umysl si to nekde protahnout. Jak rikam, mel jsem posledni rok obavu, nakonec vse ok. Gotogate komunikoval, kdyz jsem ptal za jakou cenu je pripadne mozne zmenit datum na letence atd. Nic jsem ale pak nevyuzil. Potom kdyz jsem zaroven komunikoval s leteckou spolecnosti, let mi potvrdila a taky to bylo ok. Bylo to tu dobu s Qatar Airways. Ted je to s AirChina. AirChina me sama potvrdila, ze ted uvidim error, ale ze 24h pred odletem je pak mozne odbaveni. Doufam ze mi to tedy primo u nich na UK webu pak pujde.

0