Jedná se o jedinečný a exkluzivní zážitek, který není k dispozici v běžných cestovních nabídkách. Cesta je koncipována jen pro omezený počet účastníků a nebude se opakovat. Bude plná luxusních gastronomických zážitků a možností ochutnávky exkluzivních jídel a nápojů. Garantujeme vám zážitky přesahující běžné cestování. Návratem to pro nás nekončí, každý cestovatel dostane VIP servis po návratu, ve kterém vám zaručujeme běhen následujících šesti měsíců, tři koučovací setkání s profesionální koučkou Denisou zdarma. https://www.aldekon.cz/skoleni-a...enisou-534  .

Vietnam - velký okruh s Denisou.

Založila ve fóru Zájezdy s CK

Firemni konstelace to je nejaka fuze mezi astrologii a managmentem?

1 Citovat

Tady nejde o konstelace hvězd (aspoň doufám, že do toho astrologii ještě nikdo nezamíchal, ale možná se pletu), ale o něco jako rodinné, akorát že firemní. 😉 Samozřejmě nemůžu tvrdit, že záběr Denisy není širší, ale z popisu na odkazu mi to tak nepřipadlo. Každopádně bych do toho neinvestoval ani korunu. 😆

0 Citovat

Smažte to, diskusi nechte. 

0 Citovat

No tak se mnou taky nepočítejte.

4 Citovat

Nemějte to Penise za zlé. Vždyť se na světě nejlépe vydělává na lidské hlouposti, neřestech/závislostech  nebo touze po moci. Komerční koučink a seberozvoj to vše splňuje ;-) 

1 Citovat

Sue Ellen Ewing napsal(a):

No tak se mnou taky nepočítejte.

Ne? A já už o tom začal uvažovat, když bys jela taky... 

🤣

0 Citovat

Já pojedu jedině s Bětou. Sladit pak můžeme společně, když už má ty zkušenosti se skupináčem.

 

1