Ahoj, máte někdo zkušenost s nákupem vstupenek na grand slamy? Wimbledon jsem studovala loni a vím, že je to docela nereálné. Blíží se French open a tam to vypadá s dostupností o dost lépe. Povedlo se někomu koupit při zahájení veřejného prodeje? (přiznám se, nechce se mi různým českým či zahraničním přeprodejcům zaplatit pětinásobek ceny) Díky za sdílení zkušeností a tipů.  .

Vstupenky na tenisové grand slamy

Založil(a) ve fóru Co vidět a navštívit

6 reakcí

Ahoj, máte někdo zkušenost s nákupem vstupenek na grand slamy? Wimbledon jsem studovala loni a vím, že je to docela nereálné.

Blíží se French open a tam to vypadá s dostupností o dost lépe. Povedlo se někomu koupit při zahájení veřejného prodeje?

(přiznám se, nechce se mi různým českým či zahraničním přeprodejcům zaplatit pětinásobek ceny)

Díky za sdílení zkušeností a tipů.

0

Ahoj, ano, byla jsem na FO 2019 a lístky jsme koupili v ten první den předprodeje, pár hodin nervů to ale zabralo:). Brali jsme to na první tři všední hrací dny a byli jsme na všech kurtech kromě Chatriera, kam to stálo nesmysl. Jeden den vedlejší kurty, jeden den S.Lenglen a poslední den S.Matthieu, ten se nám líbil nejvíc. Určitě můžu doporučit, byl to zážitek. 

1 Citovat

Taky jsem kupoval listky na French Open na 1. nebo 2. kolo nekdy pred 5 lety pres jejich hlavni stranky. Bylo to bez problemu. Wimbledon je myslim loterie, tam je to hodne na haluz.

1 Citovat

Na wimbledon se stoji fronta v Parku, musis tam byt rano nekdy treba v 5, dostanes cislo a cekas, na radu prijdes treba v 10. Mas pak denni Ground pass na vsechny kurty krome centru a snad druheho. Taky to mam na bucket listu, chci to jednou udelat na zacatek turnaje. Nasich tam bude hodne a treba se da ulovit i nekdo z top 20 (djoko a alcaraz asi ne, ale ostatni jo) a tak se za den da videt urcite 4-5 dobrych zapasu.👍

1 Citovat

Ahoj, osobně jsem to takto dvakrát vyzkoušel a bylo to zcela bez problémů ... vždy tedy až odpoledne. Do fronty doporučuji se zařadit v prvních 5 dnech turnaje mezi 14-15h ... jednou jsme čekali 50 min, podruhé 80 min. Vstup 25?? liber a zápasy dle světla probíhají až do 21h ...takže odhadem mate 5h zápasů mimo 3 hlavní kurty a to v kuse bohatě stačí ... současně mužete zkusit vystát kratší frontu uvnitř areálu kde dle toho jak se uvolnují místa dokoupíte lístky na hlavní kurty (5 až 10 liber) a vetsinou aby mel clovek zázitek tak chytne konec zápasu 20-21h než se ukončí kvuli tmě... pokud si pohlídáte hvezdy na kurtech č. 3 a dále, tak po skončení zápasu je ochranka vede skrze lidi, tak zvladnete i selfíčko na instaček :)

1 Citovat

Diky za reakce, na wimbledon jsem dostala docela podrobny navod pri prohlidce arealu a je to o nahode ;) zajimavy je ten system, ze maji cca 500 listku na “general admission” z fronty, ale pak, kdyz nekdo opousti areal, jde jeho listek znovu do prodeje a vytezek z techto double prodeju do nejake jejich nadace. Vzhledem k omezene dovolene pritele ale asi uplne nemam nervy riskovat, ze tam vyrazime na 2 dny a nedostaneme se 😅 proto premyslim nad tim french open, kde by melo jit koupit normalne. Nejde mi o top zapasy / tenisty, ty jsme videli na turnaji mistru a daviscupech/fedcupech, takze spis o ten samotny zazitek gramdslamu (a budget za listky treba na finale dokazu vyuzit jinak)

0 Citovat

Tak aktuální info. Dnes v 10:00 startoval prodej. Pro jistotu jsem se na stránky podívala hned ráno, a už v té době mne to nechalo na "waiting listu", kdy v 10:00 bylo přiřazeno random číslo na čekačku do fronty, byla jsem 71252.

Na řadu jsem se dostala ve 12:30 a v této době bylo vše skoro vyprodané. Koupit bylo možné pouze night session ve dvou dnech a na jeden den kurt Suzanne Lenglene, na night session zbývalo asi 20 lístků, na druhý kurt 12. 

Po tom, co jsem hodila naše lístky do košíků jsem ještě zkoušela proklikat všechny dny až na finále a vše fuč, kromě "venkovních kurtů ve slabých dnech", takže ve druhém hracím týdnu, jinak absolutně žádná možnost.

Když jsem ukončila nákup, zkusila jsem jen tak mrknout do fronty.... a ve frontě v té době bylo 608 tis. lidí.

Drobná možnost dalšího nákupu by měla být ještě za nějakou dobu v "resale", ptž lístky musí být na jméno a systém umožňuje je vrátit zpět do prodeje, ale tam počítám spíš jednotky, max desítky.

Ještě je možnost zakoupit přes cestovku (a jim podobné instituce), jen pro porovnání - oficiální cena na outside kurty je 39 EUR za den, jeden český prodejce nabízí za 5.290 Kč.

0
6 reakcí