Ahojte, prosím o radu zkušenější cestovatele. V červenci bych se rád vydal někam do exotické destinace k moři. Co jsem se však díval, tak ve většině těchto destinací jsou v letních měsících deště. Můžete doporučit z vlastních zkušeností nějakou zemi, která by se dala navštívit v červenci bez toho, aniž by týden propršel? Díky! .

Exotické destinace v létě?

Založil(a) ve fóru Tipy na ubytování

6 reakcí

Ahojte,
prosím o radu zkušenější cestovatele. V červenci bych se rád vydal někam do exotické destinace k moři. Co jsem se však díval, tak ve většině těchto destinací jsou v letních měsících deště. Můžete doporučit z vlastních zkušeností nějakou zemi, která by se dala navštívit v červenci bez toho, aniž by týden propršel? Díky!

0

V jihovýchodní Asii bude období dešťů, ale to znamená spíš dusno a obden odpolední sprchu, než propršený týden. Sucho a modrá obloha ale bude ve většině Indonésie.

0 Citovat

myslim ze Reunion/Mauricius/Rodriguez ( tri ostrovy vedla seba ) su uplne v pohode. treba vsak priznat ze vtedy je u nich "zima", tz zrazok je najmenej a teploty sa pohybuju cez den do 25-26C

0 Citovat

A jak je na tom třeba Karibik? Ať už např. Dominikánská republika, nebo třeba Mexiko.. máte někdo zkušenosti?

0 Citovat

toto je len taka moja osobna vsuvka ale preco ludia v lete ked je teplo chodia za teplom ? smiley ... (odmyslime si ludi so skolou povinnymi detmi smiley)

0 Citovat

tak to asi nieco len naokolo, azory, madeira, prip. kapverdy ... myslim, ze ovela vacsie caro ma ist niekam do tepla v zime smiley

0 Citovat

Bali smiley

0
6 reakcí