Mám k dispozici 6 436 GC Award Points Balance pro ubytování v hotelech Shangri-La. Jedná se o luxusní hotely, především v Asii (Číně). Za 6 000 bodů lze zabookovat 6 nocí v těchto hotelech, tabulka využití bodů v hotelech zde: http://www.shangri-la.com/corporate/gol ... oom-award/ Body lze použít i pro jiné bonusy jako je výměna za kupóny na jídlo v těchto hotelech v hodnotě 600 USD (http://instant-diningawards.com/en.html). Body musím využít do konce roku než mi propadnou, v případě zájmu mě prosím kontaktujte s nabídkou na email ladamek@gmail.com. Pokud máte cestu do vybraných Asijských destinací, určitě doporučuji využít, pokud ne ubytování, tak alespoň jídlo - jedná se o gurmánské zážitky. .

Shangri-La bonusové body

Založil ve fóru Tipy na ubytování

0 reakcí

Mám k dispozici 6 436 GC Award Points Balance pro ubytování v hotelech Shangri-La. Jedná se o luxusní hotely, především v Asii (Číně). Za 6 000 bodů lze zabookovat 6 nocí v těchto hotelech, tabulka využití bodů v hotelech zde: http://www.shangri-la.com/corporate/gol ... oom-award/

Body lze použít i pro jiné bonusy jako je výměna za kupóny na jídlo v těchto hotelech v hodnotě 600 USD (http://instant-diningawards.com/en.html).

Body musím využít do konce roku než mi propadnou, v případě zájmu mě prosím kontaktujte s nabídkou na email ladamek@gmail.com. Pokud máte cestu do vybraných Asijských destinací, určitě doporučuji využít, pokud ne ubytování, tak alespoň jídlo - jedná se o gurmánské zážitky.

0
0 reakcí