Ahoj, neviděl jste někdo aktuálně zajímavou nabídku na nějaké to koupání? odlet může být klidně v úterý 2.2. a později, návrat ideálně do 14.2. nevadí německo, vídeň ani jiná okolní letiště, pokud to bude za zajímavou cenu, což je asi největší priorita, nějaký super luxus ubytování nebo 24hodin all inclusive není potřeba .

Hledám aktuální last minute k moři na koupání

Založil(a) ve fóru Zájezdy s CK

2 reakce

Ahoj,

neviděl jste někdo aktuálně zajímavou nabídku na nějaké to koupání? odlet může být klidně v úterý 2.2. a později, návrat ideálně do 14.2.

nevadí německo, vídeň ani jiná okolní letiště, pokud to bude za zajímavou cenu, což je asi největší priorita, nějaký super luxus ubytování nebo 24hodin all inclusive není potřeba

0

Co to je zajímavá cena? Last minute do Egypta na týden nebo i víc z Prahy/Brna all inclusive začínají na nějakých 9000 Kč. To je prakticky zadarmo a pokud ti nevadí lokalita a nechceš nic řešit, tak je to ideální volba. Dubaj nebo Kanáry jsou za 16000 Kč, Kapverdy bys mohl sehnat kolem 20000 Kč. Pokud by ti šlo jen o levné letenky, tak se podívej na tuifly.com nebo sunexpress, kde se dá sehnat let do tepla z Německa/Rakouska za ceny pod 60 EUR.

0 Citovat

Pokud to potřebuješ přehledně a v češtině tak třeba tady:
http://airstop.cz/last-minute/?from=2.2 ... daysMax=12

0
2 reakce