Ahoj výletníci, minulý týden jsme se vrátili z New Yorku, což byl nezapomenutelný zážitek! Ještě když se nám ho podařilo koupit levně díky tomuto skvělému cestovnímu portálu. Možná si někteří pamatujete na listopadovou chybu v tarifech letů do NY z různých měst Evropy. Zpáteční let z Prahy nás vyšel na pouhých 6 400 Kč za osobu! No řekněte, kdo by odolal? http://cestovnidenikham.blogspot.cz/2014/03/usa-new-york-28-2-2014-4-3-2014.html Najdete nás také na Facebooku: https://www.facebook.com/cestovnidenikham Všechny zdraví, H&M .

Z Prahy do New Yorku "skoro zadara"

Založil ve fóru Cestopisy

7 reakcí

Ahoj výletníci,
minulý týden jsme se vrátili z New Yorku, což byl nezapomenutelný zážitek! Ještě když se nám ho podařilo koupit levně díky tomuto skvělému cestovnímu portálu. Možná si někteří pamatujete na listopadovou chybu v tarifech letů do NY z různých měst Evropy. Zpáteční let z Prahy nás vyšel na pouhých 6 400 Kč za osobu! No řekněte, kdo by odolal? smiley V Big Apple jsme strávili necelé čtyři dny během nichž jsme se snažili navštívit všechna zajímavá místa, co dělají New York New Yorkem.

Rádi bychom se s Vámi podělili o náš zážitek a tipy, které jsme sepsali na našem cestovním deníku. smiley

http://cestovnidenikham.blogspot.cz/2014/03/usa-new-york-28-2-2014-4-3-2014.html

Najdete nás také na Facebooku: https://www.facebook.com/cestovnidenikham


Všechny zdraví,
H&M

0

Super čtení! smiley
Dobré jídlo (ne fast-food) je možné si dát v China Townu, či Little Italy.. Pravá Amerika je ale jen jedna! smiley O tom burgeru si mě dost zaskočil, já považoval Five Guys za nejlepší volbu - budu muset v dubnu vyzkoušet ten tvůj tip.

Ještě k té taxy - u obyčejných hadrů taxa není, jen dražšího zboží a potravin.

0 Citovat

Chodim jist taky do chinatownu, mam tam oblibenou vietnamskou restosku.. Ceny decentni.. Jinak k tomu burgeru - Five guys mam rad, ale nejlepsi burger sem mel v Bills bar and burger - je to dole v rockefeller centru - a maj tam vyborny hranolky disco-fries (a to hranolky normalne nejim) - doporucilo mi to nekolik znamych v Praze a fakt to nezklamalo.

Jinak report super..

0 Citovat

nezapomenutelný zážitek
Tak to nechapu co na tom muze byt za zazitek smiley

0 Citovat

Děkujeme za pochvalu. smiley

My jsme se na internetu dočetli o Shake Shack, tak jsem na to byli zvědaví. Burger byl chuťově dobrý, ale čekali jsme ho tedy větší. Určitě bychom doporučili Single, v Double bylo masa zbytečně moc, až to ztrácelo na chuti...
O výše zmíněných podnicích jsme neslyšeli, což je škoda, ale tak třeba někdy příště. smiley

0 Citovat

Five Guys je retezec jako treba Mekac. Rekl bych, ze se da najit snad pomalu v kazdem state. Ja na nej pravidelne chodil ve Virginii, ale mel jsem ho treba i kdesi v prdelakove v Montane. Burgery maji moc dobre (na retezec), ale tezko bych je srovnaval s nejakym lokalnim podnikem, jak tu nekdo vzpominal Bill's Bar, kde budou jeste o tridu lepsi (a pravdepodobne i drazsi).

0 Citovat

Pokud hledáte něco jako supermarket. Je kousek od Empire..seženete tam vše za nízké ceny.

0 Citovat

No, řekl bych, že supermarketů bude v New Yorku o trochu víc, než jen jeden u Empire smiley

0
7 reakcí