Ahoj, rád bych poprosil o radu. Rádi bychom ve 4 lidech v dubnu na 3 týdny do Indonésie. Potřebujeme na Moluky, ale hlavní pro nás je sehnat dobrou letenku do Jacarty - ideálně byhcom se s cenou rádi motali kolem 14000. Není podmínkou letět z Prahy. Díky za radu. Existují nějaké spolehlivé údaje o cenách letenek z Jacarty pak na MOluky (Ambon)? Zatím jsme slyšeli jen o možnostech shánění až v Jacartě, kde prý lety formují podle toho jak se plní... A ještě poslední dotaz - našel jsem na netu spoustu akčních nabídek na lety do Jacarty, ale vždy už jejich platnost vypršela...Máte představu, kdy se dají čekat zase další vlny těchto cenově zajímavých nabídek. Pokud bychom nesehnali ted v dubnu, máme možnost letět pak na podzim - září/říjen. Jak by to s cenami vypadalo v tuto dobu? Díky moc za odpovědi. Zdraví, MP .

Jacarta duben a dále na Moluky

Založil(a) ve fóru Hledám letenku

6 reakcí

Ahoj,

rád bych poprosil o radu. Rádi bychom ve 4 lidech v dubnu na 3 týdny do Indonésie. Potřebujeme na Moluky, ale hlavní pro nás je sehnat dobrou letenku do Jacarty - ideálně byhcom se s cenou rádi motali kolem 14000. Není podmínkou letět z Prahy. Díky za radu.

Existují nějaké spolehlivé údaje o cenách letenek z Jacarty pak na MOluky (Ambon)? Zatím jsme slyšeli jen o možnostech shánění až v Jacartě, kde prý lety formují podle toho jak se plní...

A ještě poslední dotaz - našel jsem na netu spoustu akčních nabídek na lety do Jacarty, ale vždy už jejich platnost vypršela...Máte představu, kdy se dají čekat zase další vlny těchto cenově zajímavých nabídek. Pokud bychom nesehnali ted v dubnu, máme možnost letět pak na podzim - září/říjen. Jak by to s cenami vypadalo v tuto dobu?

Díky moc za odpovědi.

Zdraví,

MP

0

priamy let makassar - langgur 4xza tyzden, sriwijaya air

Zdroj kei pirate


Dufam, ze to bude pravda :)

0 Citovat

Nejlepší zdroj na přelety je asi tiket.com 

A je to JaKarta

0 Citovat

Baca asi paril celou noc, ze reaguje na 6 let starý dotaz.A  ridder taky, ze se hned chytl :-)))

0 Citovat

tak nechcel som zakladat nove vlakno aby mi tu ludia nenadavali, tak som tu supol hned do prveho co mi vypisalo moluky


ale ako to tak skumam, zatial som tieto lety nenasiel v reali, tak to je len predjarmecny vykrik do tmy :)

burcaku zdar :)
0 Citovat

Ahaaaaa. No  pokud to klapne, tak fakt super. Toho by se dalo využít. Než tam začnou létat davy :-)

0 Citovat

Tento let měla Sriwijaya už loni. Měl jsem ho i koupený, protože byl nejlevnější a přes noc (zrovna zlevněný na 2200 Kč, když tehdy byly ceny od 3500 Kč a dnes jsou bez dotací spíš kolem 7000 Kč, vidím teď i 5400 Kč, ale s mezipřistáním v Surabaye a dlouhým čekáním v Ambonu, odlet v noci, přílet před západem slunce, což je na nic). Vše ceny pro lety z Jakarty 1 směr. Pokud nezavedou znovu vládní dotace, těžko přibudou nové linky. Let mi 2 týdny před odletem zrušili, peníze vrátili a musel jsem letět přes Ambon.

Linka z Makassaru cestu do Langguru moc nezlevní. Jedině při levném letu do KL a pak chytit nižší cenu s AirAsia do Makassaru, ale na této lince nebývají tak nízké ceny jako jinde u AirAsia, protože tam není konkurence. Případně přes Singapur, ale to by bylo asi dražší. Kei Pirate Divers ani nemají na svém webu zmínku o plánech na tento let.

Baca, ty máš času dost, cestuješ low cost a na komfort si nepotrpíš, tak jeď na lodi. Úsek Makassar - Tual trvá asi 70 h. na lodi Tidar a stojí 800 Kč. Na Kei Islands budeš mít 10 dní a pojedeš lodí Nggapulu na Banda islands, kde budeš mít 2 týdny. A pak zase touto lodí do Makassaru, což trvá 52 h. a stojí 700 Kč. Tím vyřešíš i dopravu mezi Banda a Ambonem. To by vyžadovalo 30 dní pobytu z Makassaru a zpět a letenky by asi hned nenavazovaly, takže bys potřeboval 2-měsíční vízum. Bylo by možné zkrátit pobyt na Kei Islands na pouhé 3 celé dny při příjezdu tam na Nggapulu, což je škoda. Nebo při sehnání letenky Banda - Ambon na místě či jízdenky na rychloloď, pokud pojede, půjde zkrátit pobyt na Banda Islands a mezi Ambonem a Makassarem jezdí lodí hodně a ani ty letenky nejsou tak drahé.

0
6 reakcí