Co vám vyhledávač nastavit nenechá, např. přehled letů ze "Střední Evropy" http://airixo.com/cs/odlety/stredni-evr ... 0#colSrt=4  .

Airixo.com

Založil ve fóru Vyhledávače letenek

7 reakcí

Co vám vyhledávač nastavit nenechá, např. přehled letů ze "Střední Evropy"
http://airixo.com/cs/odlety/stredni-evr ... 0#colSrt=4 smiley

0

A bude se s tím něco dělat? Abych to tam nemusel vždycky ručně přepisovat v adresním řádku...

0 Citovat

Otázkou je, zda ti takto velký územní celek k něčemu bude. Počítá se s vytvořením oblíbených letišť, tedy ty co si ve svém okolí vybereš.

0 Citovat

Tak lidi v poradně právě hledaj třeba odlet do středomoří a jako letiště uvedou ČR a klidně i okolní letiště jako je polsko, německo, slovensko... takže já se z vyhledáváním z stř. evropy setkávám často... spíš nevim jak moc by bylo náročný to airixo upravit aby se prostě dalo kliknout na středí evropu uplně stejně jako ted na CR... ale kdy se chce tak to jde, takže gogo!

0 Citovat

zdravím, nemáte někdo tip na vyhledávač, kde by se nechala zadat jako cílová destinace celá oblast Karibiku a ne jen jednotlivá letiště či státy?

PS: vím, že tohle není úplně vhodný topic, ale nechce se mi zakládat nový, díky

0 Citovat

Co třeba google flights?
https://www.google.com/flights/#search; ... 04-01;mc=m

0 Citovat

Ahoj, chci poprosit o radu. Kde najdu takový vyhledávač letenek, kde budu moct zadávat i tzv. ocásek na fuel dumping? Zkouším aplikaci Emirates (trasa PRG-BKK a zpět plus nějaký ten krátký let, který neproletím, ale vždy mi to oznámí, že ta možnost není dostupná. Ikdyž ten let dostupný je-vyhledávám ho vždycky potom, když se zobrazí pro tuto možnost nedostupný). Ptám se asi špatně, ale nenajde se někde takový vyhledávač? Dřív mi to šlo takhle udělat u AA s letenkou z Prahy do Ria přes New York, ale teď už nějak nevím, jak vyhledávat.

Děkuju za přečtení, snad se najde i někdo, kdo mi pomůže. smiley

0 Citovat

matrix itasoftware

0
7 reakcí