Pěkná kombinace na prodloužený víkend ve Švédsku, třeba to někoho nadchne, dávám rozpočet včetně jízdenek z/na letiště:Praha - Stockholm (Skavsta) za 389 Kč https://www.ryanair.com/cz/cs/bo...3//2/0/0/0Letiště Skavsta -> Centrum Stockholmu 139 SEK / 340 Kčhttps://www.flygbussarna.se/enStockholm - Göteborg rychlovlak 195 SEK / 475 Kčhttps://www.sj.se/en/home.html#/...VU--///0//(nejlevnější jízdenky jen na ranní nebo večerní spoje)Göteborg centrum - letiště Göteborg 99 SEK / 245 Kčhttps://www.flygbussarna.se/enGöteborg - Praha za 219,5 SEK / 535 Kčhttps://www.ryanair.com/cz/cs/bo...7//2/0/0/0 .

Stockholm + Göteborg + přesun rychlovlakem, z Prahy za 2 tisíce!

Založil ve fóru Tipy na levné letenky

7 reakcí

Pěkná kombinace na prodloužený víkend ve Švédsku, třeba to někoho nadchne, dávám rozpočet včetně jízdenek z/na letiště:

Praha - Stockholm (Skavsta) za 389 Kč 

https://www.ryanair.com/cz/cs/bo...3//2/0/0/0



Letiště Skavsta -> Centrum Stockholmu 139 SEK / 340 Kč

https://www.flygbussarna.se/en


Stockholm - Göteborg rychlovlak 195 SEK / 475 Kč

https://www.sj.se/en/home.html#/...VU--///0//

(nejlevnější jízdenky jen na ranní nebo večerní spoje)



Göteborg centrum - letiště Göteborg 99 SEK / 245 Kč

https://www.flygbussarna.se/en


Göteborg - Praha za 219,5 SEK / 535 Kč

https://www.ryanair.com/cz/cs/bo...7//2/0/0/0



prg-nyo.png
sto-got.png
got-prg.png

0

Za skoro stejnou cenu lze například i na víkend od 8. do 12. května :-)

0 Citovat

Věru pěkná kombinace :) 

0 Citovat

No vida jak se  zacina  Ryanair vybarvovat , jeste mu nekteri zatvrzeli odpurci prijdou na chut -) Ten kveten by mohl byt fajn , Stocholm se mi libi jako mesto, byl jsem  tam uz  parkrat ,ale vzdy jen busem

0 Citovat

Akorát pozor, zpáteční letenka je ve švédských korunkách, takže si to jen vynásobte cca 2,52 :-) Je to tam psaný :-) Jinak Stockholm je opravdu nádherný město, krásnější než třeba Paříž, je tam všude čisto, ale co ušetříte na letenkách, hravě utratíte na zbytku, protože na nás je tam dost draho. Z letiště se dá do města dostat určitě MHD, za daleko lepší cenu, jak v případě Stockholmu tak i Goteborgu. Byla jsem loni a chcu tam brzo zas, letos v červnu je plánu právě ten Goteborg a jižní Švédsko, zatím letenka cca kolem 1500,- zpáteční, tak nevím, zda ještě čekat nebo raději koupit. Hmm?

0 Citovat

Za zvazeni stoji i navsteva Gronalund. Koncerty maji (alespon v roce 2017) v cene vstupneho do zabavniho parku a maji tam i docela zajimave pecky. https://www.gronalund.com/en/ent...ive-2019/. Nam se do tehdejsi panske jizdy krasne trefili Korni. Do sesti vecer bylo vstupne za v prepoctu 320 Kč. Po seste vecer asi dvojnasobek. Urcite to pujde dohledat na jejich strankach.

0 Citovat

Aluška napsal(a):

Akorát pozor, zpáteční letenka je ve švédských korunkách, takže si to jen vynásobte cca 2,52 :-) 

V zadaném itineráři není potřeba žádné zpáteční jízdenky a všechny ceny jsou přepočítány SEK/CZK. Levnější ubytko je ve Skandinávii k sehnání přes Airbnb. Co se týče dopravy na letiště, tak v případě Göteborgu i Skavsty není levnější varianty, než nabízí Flybussarna. Ze Skavsty se dá ještě kombinace bus a vlak, ale je to úspora 10 SEK

0 Citovat

Goteborg lze MHD 100%, z hlavy číslo linky nevím, ale není problém to najít. 

0
7 reakcí