Skládačka spíše pro dobrodruhy! Kdo chce jen do Thajska, ať se poohlédne jinde :-D Stopover v Bahrajnu na libovolný počet dnůPraha - Casablanca 44 EUR / 1.140 KčPřes expedia.ie by měla být letenka i s odbaveným zavazadlem, cena skoro stejná jako na airarabia.com jen s příručnímhttps://www.expedia.ie/Flights-S...ode=searchCasablanca - Bangkok - Bahrajn - Londýn 344 USD / 8.080 Kčhttps://www.expedia.com/Flights-...ode=searchLondýn - Praha 49 GBP / 1.406 KčCestu z Londýna do Prahy lze vyřešit několika způsoby, dávám však tu nejrychlejší. Dá se třeba letět z Lutonu, Gatwicku či Stanstedu, na tato letiště zajíždí bez přestupu National Express.https://www.britishairways.com/t...urce=false .

[3O+GF+BA] Praha - Casablanca - Bangkok - Bahrajn - Praha 10.626 Kč

Založil ve fóru Tipy na levné letenky

0 reakcí

Skládačka spíše pro dobrodruhy! Kdo chce jen do Thajska, ať se poohlédne jinde :-D Stopover v Bahrajnu na libovolný počet dnů

Praha - Casablanca 44 EUR / 1.140 Kč

Přes expedia.ie by měla být letenka i s odbaveným zavazadlem, cena skoro stejná jako na airarabia.com jen s příručním

https://www.expedia.ie/Flights-S...ode=search


Casablanca - Bangkok - Bahrajn - Londýn 344 USD / 8.080 Kč

https://www.expedia.com/Flights-...ode=search

Londýn - Praha 49 GBP / 1.406 Kč

Cestu z Londýna do Prahy lze vyřešit několika způsoby, dávám však tu nejrychlejší. Dá se třeba letět z Lutonu, Gatwicku či Stanstedu, na tato letiště zajíždí bez přestupu National Express.

https://www.britishairways.com/t...urce=false



prg-cmn.png
cmn-bkk-bah-lhr.png
lhr-prg.png

0
0 reakcí