Dobrý den, máte někdo zkušenost, zda Iberia vrací peníze za letenky (případně jak dlouho to cca trvá), pokud odmítnete změnu času odletu a zvolíte si refund ceny letenek na bankovní účet?   Na internetu jsem moc lichotivých informací nenalezl, ale docela by se nám to hodilo zrušit, tak zkouším zjišťovat další informace.   Děkuji      .

Iberia - refund při odmítnutí změny času odletu

Založil(a) ve fóru Letecké společnosti

2 reakce

Dobrý den,

máte někdo zkušenost, zda Iberia vrací peníze za letenky (případně jak dlouho to cca trvá), pokud odmítnete změnu času odletu a zvolíte si refund ceny letenek na bankovní účet?

 

Na internetu jsem moc lichotivých informací nenalezl, ale docela by se nám to hodilo zrušit, tak zkouším zjišťovat další informace.

 

Děkuji

 

 

0

Ano, bez problému. Xkrát jsem posouval svou letenku v C do Kolumbie, až jsem to jednou vzdal a požádal je o refund. Nedělali žádné obstrukce a během několika týdnů jsem měl všechny peníze na účtu (ale raději bych letěl). 

0 Citovat

Dulezite je, jestli si bookoval primo nebo pres OTA? Jestli primo, dostanes to behem 5ti pracovnich dnu (vetsinou to je druhy den po potvrzeni na ucte), jestli pres nejakou pofiderni OTA, priprav se cekani ;)

0
2 reakce