Aktualni akce Jetairfly do MIA (pripadne i Orlando za stejnou cenu - nicmene doporucuju MIA) z Brusselu (279 euro) + zpatecka s Ryanem PRG - CRL 1500kc = zpatecni MIA z Phy za 9000kc.. Terminu je pozehnane a na hlavni sezonu.. Nevyhoda je nutnost ubytovani se v Bru po ceste tam (1x noc, odlet do MIA brzo rano) a nutnost dokoupit u Ryanu zavazadlo - u Jetairfly je 20kg v cene. Ja mam koupeno z posledni akce u BA - nicmene treba se to bude nekomu hodit - par lidi si tady stezovalo ze to posledne prosvihli..  .

PRG - MIA 9000kc

Založil(a) ve fóru Tipy na levné letenky

1 reakce

Aktualni akce Jetairfly do MIA (pripadne i Orlando za stejnou cenu - nicmene doporucuju MIA) z Brusselu (279 euro) + zpatecka s Ryanem PRG - CRL 1500kc = zpatecni MIA z Phy za 9000kc.. Terminu je pozehnane a na hlavni sezonu..

Nevyhoda je nutnost ubytovani se v Bru po ceste tam (1x noc, odlet do MIA brzo rano) a nutnost dokoupit u Ryanu zavazadlo - u Jetairfly je 20kg v cene.

Ja mam koupeno z posledni akce u BA - nicmene treba se to bude nekomu hodit - par lidi si tady stezovalo ze to posledne prosvihli.. smiley

0

Take se pak mozna vyplati zvazit let primo s Brussels, nebo CSA na hlavni bruselske letiste.
Tento tyden jsem se dival a letenky s Brussels se daji poridit uz od ca 3400 korun. Je to sice bez zavazalda (kus za 15 euro a jeden smer), ale vyhoda je vetsi frekvence spoju bez pripadne nutnosti nocovani v Bruselu a relatvine draheho prejezdu mezi letisti. A pokud jeste usetrite dovolenou misto noci v Bruselu, tak se to mozna vyplati zvazit smiley

0
1 reakce