Ahoj, potřebuju se v noci z tranzitní zony přesunout do veřejné zony abych se tam levneji  najedl apod... nevite nekdo zda tam nejsou nejake restrikce pro navrat do tranzitni, že treba pokud neni navazujici let drive nez za tri hodiny tak me tam nepusti apod.? jde mi o to abych neuvaznul do rana v te verejne zone.  .

Letiste Curych - znáte to tam nekdo dobře ?

Založil(a) ve fóru Letiště

8 reakcí

Ahoj, potřebuju se v noci z tranzitní zony přesunout do veřejné zony abych se tam levneji  najedl apod... nevite nekdo zda tam nejsou nejake restrikce pro navrat do tranzitni, že treba pokud neni navazujici let drive nez za tri hodiny tak me tam nepusti apod.? jde mi o to abych neuvaznul do rana v te verejne zone.

0

Zpátky na airside se musí přes BP control a security control. BP control má normální provozní dobu 04:45 – 22:30 a security control 04:45 – 22:45. Takže mezi 22:30 a 04:45 se podle mě zpátky nedostaneš.

Jestli tě před 22:30 pustí na airside na ranní odlet, nemám vyzkoušeno, ale čekal bych že jo.

1 Citovat

Jinak nevím, o jaku dobu "v noci" se tu jedná, ale všechny obchody a služby na letišti zavírají nejpozději v 23:00.

0 Citovat

Asi by nebylo od věci napsat čas příletu a odletu, jestli to vůbec má smysl podnikat. Jinak s velkou úsporou bych zrovna na tomto letišti nepočítal.

0 Citovat

Tak jsou tam přece potraviny, nějaký SPar nebo něco podobnýho. Ale v noci to těžko bude otevřené.

To už by bylo asi lepší si vzít svačinu do batohu.

0 Citovat

Zrovna Spar v Curychu moc rozšířený není. Na letišti je velký Coop a taky Migros. Zavírají v 23:00.

0 Citovat

Ok. Diky za infa. Prilet mame asi 21:30 a na odlet rano bysme meli jit v 5 rano. Tz. mel jsem v planu se v mekaci nebo KFC treba jeste najist. Ty jsou ale ve verejny zone.   Chceme risknout ze prespime v tranzitni zone nekde na lavicce.  Mate nekdo zkusenost jestli se to da prezit ?   na webu jsem nejaky info nasel ale nevim jak čerstvý to info je.   Pripadne tip na levny ubytko (do kapsle na letisti za 9 kil/osoba se nam moc nechce)

0 Citovat

V tranzitní zóně je Burger King, ale zavírá ve 22:00. Na letišti jsem nespal, ale podle recenzí to jde a není to až tak velký opruz.

Vhodné ubytko je ibis budget dvě zastávky tramvají z letiště. Booking mi momentálně ukazuje nějakých 115 CHF za double room. První tramvaj ráno jede v 04:55 a na letišti je v 05:00.

1 Citovat

Jinak po zkušenosti tento týden - přespat se dá v pohodě v transitu. Jedno z nejčistčích a nejklidnejsich letišť v Evropě. Ani zima neni, na konci terminálu témeř bez lidí.  Jediná vada je 2-3x za noc security hlašení v rozhlase,  které vás vzbudí. 

0
8 reakcí