Dobrý den, v sobotu jsem si chtěl koupit letenky přes Ryanair do Londýna, vše jsem vyplnil a přešel na poslední krok o zaplacení. Vybral jsem platba kartou VISA, vyplnil jsem údaje a do mobilního bankovnictví mi přišlo potvrzení o platbě, to jsem potvrdil, přesměrovalo mě to zpět na Ryanair a tam byla platba zamítnuta, tak jsem to zkusil ještě 2x ( Jednou z jiné karty a potom z od jiné banky ještě) a stále nic, no  a potom už mi ta rezervace nešla otevřít, píše to, že to mám zkusit později. Otázka je, po 3x neuspěšných platbách se ta rezervace zrušila, nebo ne? Děkuji :)  .

Ryanair zamítnuté platby.

Založil(a) ve fóru Letecké společnosti

2 reakce

Dobrý den, v sobotu jsem si chtěl koupit letenky přes Ryanair do Londýna, vše jsem vyplnil a přešel na poslední krok o zaplacení. Vybral jsem platba kartou VISA, vyplnil jsem údaje a do mobilního bankovnictví mi přišlo potvrzení o platbě, to jsem potvrdil, přesměrovalo mě to zpět na Ryanair a tam byla platba zamítnuta, tak jsem to zkusil ještě 2x ( Jednou z jiné karty a potom z od jiné banky ještě) a stále nic, no  a potom už mi ta rezervace nešla otevřít, píše to, že to mám zkusit později. Otázka je, po 3x neuspěšných platbách se ta rezervace zrušila, nebo ne? Děkuji :)

0

Ano, pokud nebyla stržena platba tak je rezervace zrušena.

0 Citovat

Řeším obdobný problém. Platba neprošla a po pokusu o opakování jsem byl na telefonu z procesu koupě letenky vykopnut. V e-mailu žádné potvrzení o platbě ani rezervaci nemám, peníze se mi nestrhly, nyní je to týden. Každopádně rezervaci v aplikaci vidím ale otevřít nejde, předpokládám tak, že rezervace je také zrušena?

0
2 reakce