Ahoj, je velká škoda, že tady není téma věnující se slevám u aerolinek, hotelových řetězců apod.   Za sebe mohu doporučit Barcelo (23BH15 - 15 %, hodí se na Karibik a Kanáry, pokud chcete lepší hotely s HB nebo AI), TUI (kupón na slevu až 250 eur u rezervací vybraných hotelů) a Stayforlong (50 % na vybrané hotely, vyzkoušeno, reálně jsme bookovali o 30 % levněji než byla nabídka kdekoliv jinde).  .

Black Friday

Založil ve fóru Tipy na levné letenky

8 reakcí

Ahoj,

je velká škoda, že tady není téma věnující se slevám u aerolinek, hotelových řetězců apod.  

Za sebe mohu doporučit Barcelo (23BH15 - 15 %, hodí se na Karibik a Kanáry, pokud chcete lepší hotely s HB nebo AI), TUI (kupón na slevu až 250 eur u rezervací vybraných hotelů) a Stayforlong (50 % na vybrané hotely, vyzkoušeno, reálně jsme bookovali o 30 % levněji než byla nabídka kdekoliv jinde).

4

Díky, ted v tom hledání 4 nocí na maledivách mám to tální bordel :-D A to jsem myslel, že už mám vybráno :-D (booking)

0 Citovat

BF se zde uz resi, nejake tema zde bylo i se shrnutim slev u leteckycg spolecnosti, stejne tak u ubytovacich serveru.

0 Citovat

Ja teda nic extra nenasla.

0 Citovat

Já u SAS koupila letenku ze Stockholmu do Prahy na velikonoční pondělí za velmi příznivou cenu, protože jinak je kombinace Prahy a Velikonoc většinou nesmyslně cenově mimo.

0 Citovat

Tak k těm slevám... Stayforlong koupeno 11.11. na 06/2024 v aktuálních kurzech za 11.177,-Kč, nyní v akci 50% Black Friday 16.191 Kč. Stejný hotel, stejný druh pokoje a stornopodmínky. Akce řetězců, co jsem se díval tak vždy šlo najít přes OTA levněji než s Black Friday slevou. Nechci slevu zadarmo;-)

 

3 Citovat

AirBaltic má zavazadlo za euro.

0 Citovat

@Jox - tohle upozornění na zavazadlo za euro mi přišlo na mobil, když se ale prokliknu do appky, nebo jdu na jejich web, nikde ani zmínka, zavazadlo stojí normálně 30 eur. Kde to tam vidíš?

0 Citovat

To bude jenom pro nové rezervace, tam můžeš pak za 1 euro přikoupit zavazadlo. A vztahuje se to na heavy cabin baggage 4kg navíc. Takže jinými slovy akce témeř k ničemu.

1
8 reakcí