Ahoj, hledám letenku na tenhle měsíc, jindy to klasicky nejde. Koukal jsem se na google flight nebo za mě horší skysanner. A letenky teda docela drahé. Rad bych asi někam Asie, nebo Amerika střední. Něco jako Thajsko, Vietnam, Bali, Maledivi, Sri Lanka, Filipiny, Kostarika, Mexiko,  Dominikana. Mám je kupovat už ted nebo jeste vyčkávat ? U některých destinací bych urcite zvolil jiné letiste pri priletu a jine pri odletu. Jen google flight to neumoznuje. Cena letenek je 20+  v ekonomické třídě. Díky za rady a tipy.  .

Srpen 2024

Založil ve fóru Hledám letenku

8 reakcí

Ahoj, hledám letenku na tenhle měsíc, jindy to klasicky nejde. Koukal jsem se na google flight nebo za mě horší skysanner. A letenky teda docela drahé. Rad bych asi někam Asie, nebo Amerika střední. Něco jako Thajsko, Vietnam, Bali, Maledivi, Sri Lanka, Filipiny, Kostarika, Mexiko,  Dominikana. Mám je kupovat už ted nebo jeste vyčkávat ? U některých destinací bych urcite zvolil jiné letiste pri priletu a jine pri odletu. Jen google flight to neumoznuje. Cena letenek je 20+  v ekonomické třídě.

Díky za rady a tipy.

0

I na google flights si můžeš navolit "Více destinací" (Multicity).

0 Citovat

Aha a to s tou cenou, asi lepsi nebude ze ? Pripadne jinej hledac letenek?To uz asi neexistuje co? Dik

0 Citovat

Srpen je hlavná sezóna kedy cestujú všetci, teda ceny sú a budú vysoko... iný vyhľadávač v tom nepomôže... jedinou možnosťou je čakať ci sa neobjaví nejaká chyba/akcia ale ta sa nemusí objaviť vôbec a neskôr to môže byť ešte drahšie....

0 Citovat

Neřešili jsme to tady s vámi i loňský rok? Letět někam v létě, ale drahé letenky, poraďte vyhledávač nebo nějaké tipy a triky...

2 Citovat

a co myslite, ze vam najdem? ze mame nejaky zazracny klobouk odkud se tahaji levne letenky?

1 Citovat

Nebyl tu náhodou dotaz od stejného autora už loni?

Na někoho, kdo je tu již přes 7 let aktivní, je to velmi stupidní dotaz...omlouvám se :) 

3 Citovat

Fuel dumping? Ale ikdyž jsem to studoval, tak nechápu jak se to prakticky dělá, resp. Hledá 🤣

0 Citovat

Anebo příště hledat se zveřejněním letového řádu. Třeba BA mají základní cenu za let do Londýna na Heathrow asi 2200, ale je to 355 dní předem a pak jak to lidi kupují, tak se cena zvedá. (Dávám jako příklad, hledal jsem letenky na červenec kvůli Wimbledonu a zjistil, že se to dá za normální peníz i v sezóně)

0
8 reakcí