Ahoj, chystám se na maltu a našel jsem letenky s prestupem v Milane. Otazka je jestli se to tam da stihnout za 70minut? Jsou to 2 nezávislé lety, takže budu muset počkat na bag a pak ho znovu odbavit. Predem diky za info. .

Milán-Bergamo (BGY) - přestup 1h10

Založil(a) ve fóru Letiště

6 reakcí

Ahoj, chystám se na maltu a našel jsem letenky s prestupem v Milane. Otazka je jestli se to tam da stihnout za 70minut?
Jsou to 2 nezávislé lety, takže budu muset počkat na bag a pak ho znovu odbavit.

Predem diky za info.

0

Zvladnout se to da, riziko tam ale rozhodne je, ja bych to s baglem neriskoval. Letis oba lety s easyJetem?

0 Citovat

Veď toto, s batožinou to môže vypáliť blbo. Ak by som letel iba s príručkou, tak to risknem, ak s checknutou bagážou, tak by som to ešte zvážil..

0 Citovat

jeden let je Wizz druhy Ryan.. jeste to nemam koupene.. s priruckou bych to taky risknul, ale s timhle nevim.. asi teda kouknu po necem jinem smiley

0 Citovat

V sobotu jsem přestupoval v BGY z domestic letu, půlhodinová sekera na příletu, od touch downu k security dalších 15 minut, takže bych do ničeho podobného nešel. I když člověk letí jen s příručákem, pracovníci si náhodně vybírají největší kufry a lepí na ně žluté tagy, při nástupu do letadla jdou do podpalubí. Nicméně jsem si všiml, že z odletové haly se dá po schodech dostat na přílety, ale jestli to jde opačně, jsem nezjišťoval. Vím, že dříve to bylo úplně zrušené. Letiště prochází rozsáhlou rekonstrukcí, buduje se další podlaží, takže co platí dnes, zítra může být úplně jinak.

0 Citovat

Podobný přestup jsem na BGY už jednou nestihl.
První ranní let Wizzu a přesto jsme přiletěli o hoďku později. Měl jsem jen příručák, ale bylo to jedno.
Riziko je malé, ale já už bych do takového přestupu taky nešel.

0 Citovat

Ok, díky za tipy. nakonec jsem to vyresil letem z Vídně přímo na Maltu - jsem z CB takze to je jen par km navic. Jeste jednou diky smiley

0
6 reakcí