. Americký JetBlue aktuálně nabízí sedačky za jednotnou cenu 32 dolarů za jednosměrnou letenku z New Yorku do 32 destinací v USA, jako nejzajímavější se jeví nabídka letenek z New Yorku do Los Angeles nebo do bahamského Nassau  .

JetBlue: New York-Los Angeles a další 32 USD/OW

Založil ve fóru Tipy na levné letenky

2 reakce

.
Americký JetBlue aktuálně nabízí sedačky za jednotnou cenu 32 dolarů za jednosměrnou letenku z New Yorku do 32 destinací v USA, jako nejzajímavější se jeví nabídka letenek z New Yorku do Los Angeles nebo do bahamského Nassau smiley

- Nabídka je platná pro cestovní období 21. 1.-11. 2. 2015
- rezervace do 16 hodin EST (východoamerický čas, NY, D.C.)

http://www.jetblue.com/deals/break-the-ice/

0

Ahoj,
ten tvůj odkaz nefunguje, když chci zvolit let smiley Mám dotaz na zkušené cestovatele po USA za kolik dollarů se dá dostat východního pobřeží na západní? Chtěli bychom letět z některého z následujících měst NYC, Philadelphia, Washington,Buffalo v nejhorším případě by to šlo i z Chicaga a přílet do Los Angeles, Las Vegas, San Franciska a potom opět zpět (zpáteční letenku do ČR máme z CHicaga). Prosím o radu nebo link na nějaké low-cost dopravce, budeme potřebovat přepravit i kufry. Děkujeme za nápady, návrhy, cenu. Letíme do USA poprvé a budeme rádi za každou radu a odkaz.

0 Citovat

zde je cela sekce o nizkonakladovkach v USA, pripadne skiplagged (pro jednosmerne lety)
http://www.topdestinace.cz/levne-letenky/

0
2 reakce