Ke konci února plánuji cestu do LA, s tím, že v rozmezí 3 - 12.4. chceme přeletět do NYC a pak zase zpět do ČR. Našel jsem si vcelku zajímavý routing, který vychází na cca. 18-19k na osobu (PRG > LHR > LAX > JFK > LHR > PRG) s BA / Jetblue, případně přes Amsterdam s KLM. Je nějaká možnost, jak nakombinovat let, abych se vešel do cca. 15-16 na osobu? Třeba přidáním další cílové destinace a tím snížení pal. příplatku? U letenky je jasně označený, vychází na cca. 5 tis. za letenku. https://www.google.com/flights/#search; ... 04-14;tt=m Jak vlastně případně takovej tarif objednat bez poplatku aerolince za rezervaci? Když nezvolím Jetblue na LA > NYC, tak jdou letenky koupit přímo online, ale zase je třeba platit za zavazadlo navíc a let je s přestupem ve Filadelfii a vrt. letounem z ní. Jiným termínům kolem jsem otevřen, stejně jako místům odletu / doletu, pokud vyjde výhodněji. Díky za jakýkoliv tipy, rady předem  .

Snížení ceny u cesty do LA / NYC

Založil(a) ve fóru Hledám letenku

2 reakce

Ke konci února plánuji cestu do LA, s tím, že v rozmezí 3 - 12.4. chceme přeletět do NYC a pak zase zpět do ČR. Našel jsem si vcelku zajímavý routing, který vychází na cca. 18-19k na osobu (PRG > LHR > LAX > JFK > LHR > PRG) s BA / Jetblue, případně přes Amsterdam s KLM. Je nějaká možnost, jak nakombinovat let, abych se vešel do cca. 15-16 na osobu? Třeba přidáním další cílové destinace a tím snížení pal. příplatku? U letenky je jasně označený, vychází na cca. 5 tis. za letenku.

https://www.google.com/flights/#search; ... 04-14;tt=m

Jak vlastně případně takovej tarif objednat bez poplatku aerolince za rezervaci? Když nezvolím Jetblue na LA > NYC, tak jdou letenky koupit přímo online, ale zase je třeba platit za zavazadlo navíc a let je s přestupem ve Filadelfii a vrt. letounem z ní. Jiným termínům kolem jsem otevřen, stejně jako místům odletu / doletu, pokud vyjde výhodněji.

Díky za jakýkoliv tipy, rady předem smiley

0

Shodou okolnosti jsem si hral s podobnym routingem cca dva dny dozadu - pro PRG > LHR > LAX > JFK > LHR > PRG jsem se dostal na podobne ceny jako ty (okolo 18k), akorat jsem tam mel misto druheho JFK pridane CHI a misto LAX jsem si hral s LAS..

Nejlepsi co jsem dokazal schrastit bylo PRG - JFK a LAX - PRG - tam jsem se dostal asi na 13.5k s pouzitim super-provarene 3x smiley - nicmene spoj mezi JFK a LAX bys sis musel dokoupit separatne - nejlevnejsi jsem nasel okolo 190usd (ale nebrowsoval jsem americke lowcosty).. Tzn. jses porad v podstate na stejne cene smiley

Kdybych se chtel dostat nejlevneji do LA (bez NYC), tak urcite Dallas z Vidne + Spirit, tam se do 15k vejdes..

0 Citovat

Na Honolulu nejsem schopen odpovedet, pac me to tam nikdy nelakalo, takze tim smerem nekoukam.. Musis si hrat trochu v ramci daneho tydne s routingama - YQ bude vzdycky stejne, ale bude se lisit cena tarifu za oba legy - chce to chvili kombinovat + pridat vhodnou 3x..

Napr. to haze uplne jine ceny kdyz zvolis "PRG - JFK a LAX - PRG" nebo "PRG - LAX a JFK - PRG" ve stejnych terminech.. Chce to trochu analytickou hlavu - napr se nejdriv treba podivej na mesicni rozptyl PRG - JGK - PRG abys videl, ktere kombinace maji nejlevnejsi odlet / navrat - pak si hod PRG - LAX - PRG a mrkni na to same a zkus to vhodne nakombinovat.. Je to tak 20minut hrani si s matrixem..

Koukal jsem primarne na duben / kveten, nekoukal sem na ty tvoje terminy - jen me v tom postu zaujalo, ze si hledal podobny routing - ja jsem si totiz nahodou vsiml novych tarifu od BA PRG - JFK, ktere akorat nahodili do systemu a chtel sem se podivat jestli nevykouzlim neco co by stalo vylet v kombinaci se zapadnim pobrezim.. smiley

0
2 reakce