Hezký podvečer, prosím o pomoc, při výběru letenky. Potřeboval bych letenky pro 2 osoby z naší krásné země do Londýna. Problém je ten, že to potřebuju udělat jako jednodenní výlet a o letních prázdninách. V termínech od 1.7.-30.8. jsme více či méně stále volní. Protože jsme stále ještě študáci, tak bych potřeboval co nejnižší cenu. Jsme z Ostravy, ale lety z Prahy, či Brna nám nečinní problém. Hezky shrnuto bych potřeboval něco jako tohle : http://cestujlevne.com/jednodenni-jarni ... na-958-kc/ ale v období letních prázdnin... Jsem si vědom, že tu cenu určitě nedocílíme, ale byl bych rád, kdyby jsme se jí aspoň přiblížili. Za pomoc děkuji radegast .

Česko-Londýn za jeden den

Založil(a) ve fóru Hledám letenku

4 reakce

Hezký podvečer,

prosím o pomoc, při výběru letenky. Potřeboval bych letenky pro 2 osoby z naší krásné země do Londýna. Problém je ten, že to potřebuju udělat jako jednodenní výlet a o letních prázdninách. V termínech od 1.7.-30.8. jsme více či méně stále volní. Protože jsme stále ještě študáci, tak bych potřeboval co nejnižší cenu. Jsme z Ostravy, ale lety z Prahy, či Brna nám nečinní problém. Hezky shrnuto bych potřeboval něco jako tohle : http://cestujlevne.com/jednodenni-jarni ... na-958-kc/ ale v období letních prázdnin... Jsem si vědom, že tu cenu určitě nedocílíme, ale byl bych rád, kdyby jsme se jí aspoň přiblížili.
Za pomoc děkuji
radegast

0

Pokud vám nevadí letět z Katowic, dá se najít víc termínů, např. 8. 7. s Wizzem za 1251 Kč (cena pro členy WizzClubu). V 6 ráno tam (v 7:25 v Londýně), ve 20:10 zpátky. Ovšem je otázkou, nakolik to má smysl vzhledem k tomu, že dost času člověk stráví dopravou mezi centrem a Lutonem a před odletem je taky třeba být na letišti o něco málo dřív.

0 Citovat

Zní to velice hezky, děkuji, ale nebylo by něco z Česka ? Ta doprava pro 2 osoby tam a zpět vychází +/- skoro stejně jak ty letenky do Londýna smiley a nejsem členem Wizz Discount Clubu, takže ta cena si myslím je v porovnání s jinými dopravci z našich letišť podobná (po sečtení ceny dopravy).

0 Citovat

Brala jsem to tak, že do Katowic je to z Ostravy blíž než do Brna, ale samozřejmě záleží, jestli se tam člověk chystá autem nebo jinak. Každopádně pokud nemáte možnost odvozu na letiště nebo si třeba půjčit na ten jeden den auto a chcete letět z ČR, jsou ty možnosti dost limitované. Ryanair z Brna i z Ostravy létá večer, z Prahy sice večer i dopoledne, ale přece jen to není časné ráno jako z Katowic, aby to nějak dávalo smysl. A pokud se orientujete na cenu, v úvahu zřejmě připadá jen ten dopolední Ryanair z Prahy, případně Wizzair (přičemž při dvou osobách a dvou letech bych řekla, že už se členství vyplatí). Ale jelikož Wizzem z Brna budete v Londýně ve 12:25 a Ryanem z Prahy v 11:05, je opravdu otázka, nakolik to vůbec má smysl takhle na otočku. Pokud je to jen trochu možné, zvážila bych zůstat v Londýně aspoň jednu noc.

0 Citovat

Hlavně je nutné ještě připočítat čas na dopravu do Prahy.. Katovice s autem jsou pro tuhle nabídku naprosto ideální. Více možností nebude - jen s přespáním.

0
4 reakce