Ahojte, Prešla mu takáto platba na účet v pohode, pri platbe leteniek pri Wizzairi?  .

Wizz - platba na účet

Založil ve fóru Letecké společnosti

1 reakce

Ahojte, smiley

Včera večer ešte v rámci akcie -20% sme sa s kamarátmi dohodli, že výlet do Gruzínska s letenkami pod 100€ stojí za to. Naklikal som rezerváciu a snažil sa zaplatiť dvoma rôznymi kartami, neprešla ani jedna (podľa mňa chyba u nich - jednou z kariet som pred cca mesiacom kupoval cez Wizz letenku a všetko OK). Keďže sa už blížila polnoc, tak som po poslednom pokuse zadal platbu bankovým prevodom. To zamrazilo rezerváciu na 24 hodín. Na mail mi ale došla suma na zaplatenie vo forintoch a údaje k Maďarskému účtu (let je z BUD).
Dnes som im volal, týpek mi povedal, že to môžem zaplatiť na EUR účet (s tým, že sumu mi ukazovalo pri rezervácii pri neúspešných platbách kartou), a že to musím zaplatiť ešte dnes (do 24 hodín od rezervácie). Tak som dnes poslal platbu, dúfam, že prejde (dám v každom prípade vedieť, že ako som dopadol).


Mal niekto podobný problém? smiley
Prešla mu takáto platba na účet v pohode, pri platbe leteniek pri Wizzairi? smiley

Lebo aj keď som platbu urobil, silno pochybujem, že ju do 24 hodín dostanú (a neviem, či je tu rozhodujúca doba odoslania). smiley

0

Nemusis se bat. Vzdy jsem platil letenky na nemecky ucet u Wizzair a cekaji 5-6 dni co vim. Staci jim poslat screenshot, ze jsi zaplatil a rezervaci budou drzet.
Tech 5-6 dni je na vystaveni letenek. Ale nikdy se mi nestalo, ze by letenky zrusili. Je pravda, ze vzdy jak jsem je zarezervoval jeste v ten den jsem udelal prevod.
Ale poslanim screenshotu na jejich email nic nezkazis.

0
1 reakce