Jakou máte zkušenost s Air China? Našla jsem jen šílené recenze. Máme rezervované úžasně levné letenky do BKK, ale nevíme, zda je vzít...v recenzích je, že personál nemluví anglicky, špatné jídlo, špinavé WC, obrovská zpoždění v Pekingu. Jedeme na dovču se 2 malými dětmi, tak abychom to zvádli. Na přestup v Pekingu je jen 1 h (což by při těch zpožděních nemusel být problém). Jak to prosím je, pokud na letišti při přestupu nestihneme letadlo? Dají nás do dalšího, nebo se musí koupit další letenka? a co odbavení zavazadel? Prý se musí vyzvednout při přestupu a znovu odbavit. To bychom potom neměli šanci stihnout přestup. Třeba toto všechno není pravda, ale dobrých recenzí mají opravdu málo  .

Air China

Založila ve fóru Letecké společnosti

IvetaIv napsal(a):

[citace="Mandre"]

[citace="IvetaIv "]

našla jsem toto, tak možná by to šlo https://airadvisor.com/cz/aeroli...d2whSZJtH9

 

to je jina aerolinka

[/citace]

 

https://airadvisor.com/cz/aeroli...nzace-letu

 

[/citace]

To jo, ale musis letet z EU, ne zpátky.

0 Citovat

goro napsal(a):
Měl jsem zrušený let v Londýně kvůli počasí, ČSOB Premium přislíbilo, že uhradí, pokud bude potřeba, nakonec vše zaplatil Ryanair (2 dny ubytování v Londýně, vlak z letiště a zpět, několik návštev restaurací), pojištovnu jsem nakonec nepotřeboval, ale ČSOB Premium to v podmínkách má (při zpoždění 6 hodin a víc)

Sice jsem nic podobného zatím díky bohu řešit nemusela, ale když k tomu někdy dojde a člověk je pak v cizí zemi, tak by mne zajímalo jelikož mám také ČSOB Prémium. To jsi jim volal klasicky na tel. 222 803 442 případně 466 100 777. Ze zahraničí to nebude zrovna levná záležitost nebo je přece jen nějaká infolinka zdarma (pro zahraniční hovory) ? Díky za info.

0 Citovat

Mandre napsal(a):

Jestli to sledujete nekdo.
Kačka😂🤦‍♀️ uz 24h visi v KUL….Vlastne me napada, jak to je s kompenzaci pri letu do EU s prestupem nekde v zapadakove a s neevrooskou aerolinkou? Asi nic ze? Nastupuje kdyztak jen cestovni pojisteni pri zpozdeni vice jak 6h, pokud se aerolinka dostatecne nestara a pokud ano, tak z toho taky nic neni, nebo……vyzkousel jste uz nekdo CSOB nebo Erste?

A zaplatila za letenku? :-)

0 Citovat

:)) hele nevim, zeptej se

0 Citovat

Aby dostála svého nicku, tak by to měla být letenka téměř za kačku i s Číňany. 😉

0 Citovat

Mandre napsal(a): Jestli to sledujete nekdo.
Kačka😂🤦‍♀️ uz 24h visi v KUL….

Pokud se tam neuchlastá v salónku, tak si asi poradí sama, ne? Rozumů má na rozdávání.

5 Citovat

Air China na to peče, hodi vás na další let a bude vám klidně každou chvíli psát, že zpozdění, zrušení, nezpoždění, zpoždění, v mailu A a na lince Z... a na jinou aerolinku to prý hned nejde a pokud vůbec, tak to musí někdo dlouze schvalovat...

0