Ahoj Náš prozatímní návrh je procestovat Evropu s nízkonákladovkama (aspoň 4 destinace), např. Miláno, Barcelona, Mallorce, Řím, Atény... A tak podobně a něják to zkombinovat. Pokud byste ale věděli o něčem, ideálně exotičtějším - například levná JV Asie, Indonésie, či cokoliv jiného, tak bysme Vám byli velice vděční! Děkuji za všechny odpovědi.  .

Tip na dovolenou v červenci do 15 tisíc vč. hotelu?

Založil ve fóru Tipy na levné letenky

5 reakcí

Ahoj smiley ,

chtěl bych se Vás, zkušených cestovatelů, zeptat na radu, respektive tip - Kam na dovolenou v Červenci? Nejidálněji začátkem. Jsme čtyři vysokoškolští studenti, takže času máme plno - narozdíl od peněz. smiley

Náš prozatímní návrh je procestovat Evropu s nízkonákladovkama (aspoň 4 destinace), např. Miláno, Barcelona, Mallorce, Řím, Atény... A tak podobně a něják to zkombinovat. Pokud byste ale věděli o něčem, ideálně exotičtějším - například levná JV Asie, Indonésie, či cokoliv jiného, tak bysme Vám byli velice vděční!

Děkuji za všechny odpovědi. smiley

0

Pokud chcete šetřit, vyhněte se v Evropě letním prázdninám a posuňte si termín třeba na září, než Vám začne další semestr. Červenec, srpen- ani s nízkonákladovkama to nebude nízkonákladové, totéž se týká ubytování, navíc už je i celkem pozdě urvat něco fakt levného a ještě se v těch městech upečete°:-)

0 Citovat

rychle rozhodnuti, zmena terminu na cerven a BKK z TXL za malo pres edreams. Treba 200 EUR.

0 Citovat

a naco cez prazdniny do miest, kde sa clovek upecie? smiley dajte Macedonsko z Bratislavy, alebo Korfu a odtial do Albanska, prip. Ciernu horu ... aj to je trochu exotika hned za rohom

0 Citovat

ubytovani je mozne resit "zdarma" pres couchsurfing (samozrejme dost pomuze kdyz: nebudete v nejvic turistickych mistech, nebudete trvat na tom, ze vzdycky budete bydlet ve 4, jste nejak pro hostitele zajimavy, uz mate na couchsurfingu zkusenosti)

0 Citovat

souhlas s tonic, jižní Balkán Polsko nebo Ukrajina, která aktuálně podle mě nabízí nejlepší poměr cena/výkon a i za ty prachy se tam dá užít. Úplně bych se necpal s vašem finančníma možnostma do "západní" Evropy.

0
5 reakcí