Včera jsem v kyjevském metru narazil na reklamní plakáty na letenky z Kyjeva do Oděsy za 499 hřiven jednosměrně s Bravo Airways. Začínají 15. července. Pokud si chcete odskočit z Kyjeva k Černému moři, levnější a rychlejší dopravu neseženete. Budou lítat z letiště Žuljany, které je blízko centra Kyjeva. Ve flotile mají MD-83 a B735. http://bravoairways.kiev.ua/cgi-bin/air ... =2&LANG=EN  .

[BAY] Kyjev - Oděsa 499 UAH / 491 Kč OW

Založil ve fóru Tipy na levné letenky

3 reakce

Včera jsem v kyjevském metru narazil na reklamní plakáty na letenky z Kyjeva do Oděsy za 499 hřiven jednosměrně s Bravo Airways. Začínají 15. července. Pokud si chcete odskočit z Kyjeva k Černému moři, levnější a rychlejší dopravu neseženete. Budou lítat z letiště Žuljany, které je blízko centra Kyjeva. Ve flotile mají MD-83 a B735.

http://bravoairways.kiev.ua/cgi-bin/air ... =2&LANG=EN

0

Diky moc, kupene na august...18 euro je parada

0 Citovat

Super, těším se na nějaké povídání. Pokusil jsem se tu reklamu dneska za jízdy na superrychlém ukrajinském esklátoru vyfotit smiley

0 Citovat

no som sam zvedavy, malo by to lietat 26 rocne 737-500 (skoda toho MD83, to by som viac prijal) a nastastie to leti rano, takze keby nieco, do kyjeva sa da dostat este v ten den ci uz Motor Sichom, alebo UIA (odlet do Budapesti s Wizz mame hned dalsi den rano)

0
3 reakce