Když už jsme rozjeli debatu na negativní zkušenosti z letišť, což takhle ty pozitivní? Je letiště, z kterého letíte raději, i když má o něco dražší letenky? Někde, kde nejsou fronty, je čisto, personál je milý, ceny v obchodech vám nezruinují rozpočet na půl dovolené? Za mě nedám dopustit na Wroclaw - jednak to mám relativně blízko z Prahy/severu ČR, dále se tam dá dobře dojet autem - nehrozí kolony/cesta příjemná a parking u letiště levný. Letiště je nové, čisté, útulné. Personál vždy milý a usměvavý. Z parkingu jsem u gatu za 10minut a to si ještě stihnu odskočit. Člověk se tam i před letem nají nějakou chutnou bagetou a napije a nemá pocit, že by ho okrádali. Letenky jsou odtamtud cenově velmi zajímavé (asi jako všude v Polsku) a celkově se tam vždy těším a příjemně mě to prostředí naladí na cestu, člověk už na letišti je v klidu a vypne a nestresuje se. Bonus je wifi. .

Letiště, na které se rád vracím

Založil ve fóru Letiště

2 reakce

Když už jsme rozjeli debatu na negativní zkušenosti z letišť, což takhle ty pozitivní?

Je letiště, z kterého letíte raději, i když má o něco dražší letenky? Někde, kde nejsou fronty, je čisto, personál je milý, ceny v obchodech vám nezruinují rozpočet na půl dovolené?

Za mě nedám dopustit na Wroclaw - jednak to mám relativně blízko z Prahy/severu ČR, dále se tam dá dobře dojet autem - nehrozí kolony/cesta příjemná a parking u letiště levný. Letiště je nové, čisté, útulné. Personál vždy milý a usměvavý. Z parkingu jsem u gatu za 10minut a to si ještě stihnu odskočit. Člověk se tam i před letem nají nějakou chutnou bagetou a napije a nemá pocit, že by ho okrádali. Letenky jsou odtamtud cenově velmi zajímavé (asi jako všude v Polsku) a celkově se tam vždy těším a příjemně mě to prostředí naladí na cestu, člověk už na letišti je v klidu a vypne a nestresuje se. Bonus je wifi.

0

Ony obecně ty nový polský letiště jsou fajn, hezký je Gdaňsk, Krakow taky v pohodě, ani s Katowicema nemám problém. Nádherný fungl nový letiště je Osztyn - Mazury, je tam použito hodně dřeva a krásně to tam jím voní smiley

0 Citovat

možná jsem kacíř, ale Praha je pro mne opravdu příjemné letiště, a AMS je taky ok

0
2 reakce