Ahoj, jak probíhá přestup na letišti PVG (Šanghaj) a CAN (Kanton / Guangzhou) při letu z Evropy do jiné země (Evropa - pevninská Čína - jiná třetí země)? Na různých fórech jsem našel příspěvky, že neodbaví kufry do cílového města, ale pouze do Číny. Údajně musí pasažér požádat o bezplatné vízum, vyjít ven, vyzvednout kufr a znovu ho nechat odbavit včetně pasové kontroly a bezpečnostní kontroly. Údajně neexistuje mezinárodní tranzitní prostor jako v Evropě. Všechny lety jsou na jedné letence. Letenka je zakoupena na China Southern Airlines, ale let z Evropy do pevninské Číny je operován KLM. Má někdo s tím zkušenosti? Podotýkám, že se jedná o přestup na ca. 2 hodiny, takže se nevyplatí jít do města. Jde mi o rychlý a pohodlný přestup. Děkuji .

Přestup v PVG a CAN (Šanghaj a Kanton)

Založil(a) ve fóru Letiště

1 reakce

Ahoj,

jak probíhá přestup na letišti PVG (Šanghaj) a CAN (Kanton / Guangzhou) při letu z Evropy do jiné země (Evropa - pevninská Čína - jiná třetí země)?

Na různých fórech jsem našel příspěvky, že neodbaví kufry do cílového města, ale pouze do Číny. Údajně musí pasažér požádat o bezplatné vízum, vyjít ven, vyzvednout kufr a znovu ho nechat odbavit včetně pasové kontroly a bezpečnostní kontroly. Údajně neexistuje mezinárodní tranzitní prostor jako v Evropě.
Všechny lety jsou na jedné letence. Letenka je zakoupena na China Southern Airlines, ale let z Evropy do pevninské Číny je operován KLM.

Má někdo s tím zkušenosti? Podotýkám, že se jedná o přestup na ca. 2 hodiny, takže se nevyplatí jít do města. Jde mi o rychlý a pohodlný přestup.

Děkuji

0

Letel jsem s China Southern z AMS do CAN a odtud do BKK, zavazadla jsem mel odbavena az do BKK jiz na odletu z PRG. Pouze v CAN se slo pres jakysi tranzitni prostor a museli jsme vystat frontu na cinske razitko na letenku, normalne se pokracovalo na dalsi let. Nemeli jsme dostatecnou pauzu, tak jsme bohuzel nemohli vyuzit tranzitni vizum pro navstevu mesta.

0
1 reakce