Ahoj, už nevím, kde bych se ještě zeptal.  Najde se tu někdo, kdo řešil výpis z rejstříku trestů z USA z Česka, aniž by využil služeb sejmutí otisků prstů v Praze/na Kladně (otisky mi sejme PČR), kam mě navigují oficiální zdroje? Musím na FBI poslat formulář FD258 a netuším, co napsat do ORI - Originating Agency Identifier a dle instrukcí je to povinný údaj.  Fakt se mi nechce platit 2000,- a dělat si výlet přes půl republiky :D  Na netu jsem našel jeden návod, kde autor tvrdí, že mimo USA se to musí řešit přes schválený třetí strany, čemuž bych se teda chtěl vyhnout.  Díky  .

Identity History Summary USA

Založil ve fóru Co se nevešlo

2 reakce

Ahoj, už nevím, kde bych se ještě zeptal. 

Najde se tu někdo, kdo řešil výpis z rejstříku trestů z USA z Česka, aniž by využil služeb sejmutí otisků prstů v Praze/na Kladně (otisky mi sejme PČR), kam mě navigují oficiální zdroje? Musím na FBI poslat formulář FD258 a netuším, co napsat do ORI - Originating Agency Identifier a dle instrukcí je to povinný údaj. 

Fakt se mi nechce platit 2000,- a dělat si výlet přes půl republiky :D 

Na netu jsem našel jeden návod, kde autor tvrdí, že mimo USA se to musí řešit přes schválený třetí strany, čemuž bych se teda chtěl vyhnout. 

Díky

0

A ono to nejde na těch check pointech/poště ? Protože takhle jsem dostal český a anglický zároveň za 100,-. 

0 Citovat

Na check pointech dostaneš výpis z českýho TR, případně z jiných evropských zemí, který ale údajně ne všude akceptují. Já řeším výpis z USA :) 

0
2 reakce