Ahoj,  pořídila jsem si letenku na Ryan Air, jenže plány se změnily a tak jedna visí ve vzduchu. Ideální pro cestu na Světové dny mládeže v Lisabonu. Odlet by byl 31.6. z VÍDNĚ V 16:00, z LISABONU potom 6.8. v 19:30. V ceně je zavazadlo o hmotnosti 10 kg. Za letenky jsem dala 12 tisíc, ráda bych je prodala za 11 tis., ale jsem ochotná se domluvit.  Budu se těšit na dotazy :)    .

Prodám letenky Vídeň - Lisabon a zpět 31.7.- 6.8.

Založil(a) ve fóru Cestovatelský bazar

8 reakcí

Ahoj, 

pořídila jsem si letenku na Ryan Air, jenže plány se změnily a tak jedna visí ve vzduchu. Ideální pro cestu na Světové dny mládeže v Lisabonu. Odlet by byl 31.6. z VÍDNĚ V 16:00, z LISABONU potom 6.8. v 19:30.

V ceně je zavazadlo o hmotnosti 10 kg.

Za letenky jsem dala 12 tisíc, ráda bych je prodala za 11 tis., ale jsem ochotná se domluvit. 

Budu se těšit na dotazy :)

 

0

To se raději netěšte...

18 Citovat

Obávám se, že změna cestujících vyjde pomalu dráž než koupě letenek nových. Takže vámi požsdovanou cenu vám dá buď blázen nebo uplny naiva. Dle mého názoru takřka neprodejné. 

0 Citovat

To nikdo nekoupi, mozna je muzete dat zadarmo, ze si clovek zaplati ten prepis jmena.

0 Citovat

Co koukám, tak teď se ta cena pohybuje kolem 16k, takže jako kdyby někdo chtěl v tenhle termín letět, tak to může udělat že dá 11k tady a 5k si zaplatí změnu jména :D ale je to značně nepravděpodobný. Hlavně za podobný prachy tam letí i TAP, takže tohle je opravdu neprodejný. Jedině hodně pod cenou.

0 Citovat

Ty dny mládeže, to je něco jako SSM? 

3 Citovat

12 tisíc za letenky do Lisabonu? Já zaplakala, když jsem letos platila 12 tisíc za únorové letenky do Mexika s Air Canada :D a já si vždy říkám, když letím s Wizzem nebo Ryanem (zásadně kupuju letenky pod 1400), jak se jim to může vyplatit... :D

2 Citovat

No díky takovým lidem, který mají pevný termín a cenu neřeší, můžeme my kupovat ty letenky za 1400. Takže buďme rádi.

5 Citovat

@anna.jaskova: pokud neseženete někoho se stejným jménem, tak je to za tu cenu neprodejné. To byste musela slevit tak na tisícovku a ještě doufat v zázrak.

1
8 reakcí