Ahoj, trochu jsem zaspal s nákupem letní výbavy. V září jsem prošel většinu nákupních center v Praze a zjistil jsem, že teď spíš seženu růžovoučkou šálu s hellokitty než něco letního. Všude, kde jsem byl, vyvalili zimní kabáty a po letním oblečení ani stopy. a.) Neměl by pro mě někdo nějaký tip, kam zavítat v Praze podívat se na sandále, kraťasy a plavky? Za 2 1/2 týdne mě čeká cesta do tropů a chtěl jsem doplnit výbavu. Díky //na e-shopech určitě něco je, ale fakt neznám přesně velikosti a střihy od různých prodejců a chci si materiál i ošahat. b.) Případně mám 6h mezipřistání v Istanbulu (nějaké prověřené nákupní centrum tam) a zakotvím v Bangkoku. .

Letní oblečení /PRAHA/

Založil ve fóru Co se nevešlo

15 reakcí

Ahoj, trochu jsem zaspal s nákupem letní výbavy. V září jsem prošel většinu nákupních center v Praze a zjistil jsem, že teď spíš seženu růžovoučkou šálu s hellokitty než něco letního. Všude, kde jsem byl, vyvalili zimní kabáty a po letním oblečení ani stopy.

a.) Neměl by pro mě někdo nějaký tip, kam zavítat v Praze podívat se na sandále, kraťasy a plavky? Za 2 1/2 týdne mě čeká cesta do tropů a chtěl jsem doplnit výbavu. Díky
//na e-shopech určitě něco je, ale fakt neznám přesně velikosti a střihy od různých prodejců a chci si materiál i ošahat.

b.) Případně mám 6h mezipřistání v Istanbulu (nějaké prověřené nákupní centrum tam) a zakotvím v Bangkoku.

0

Zober stare a dokup nove na mieste

0 Citovat

jestli chces v istanbulu tak metrem z letiste na stanici kocatepe - je to asi 15 - 20 minut - tam je velke obchodni centrum forum.
http://www.forumistanbul.com.tr/

0 Citovat

Mě předloni zachránil Outlet na Štěrboholích.. Výběr miziví, ale jak říkáš, jinde není ani to.

0 Citovat

Díky za tipy, mrknu se do Štěrbohol a když tak metrem v Istanbulu...

0 Citovat

Osobně bych to nechal na Chatuchak do Bangkoku,výběr neomezený,ceny směšné smiley

0 Citovat

v Decathlone nemaju aj letne veci stale?

0 Citovat

Díky. Kouknu se tam.

Odesláno z mého ASUS_Z00ED pomocí Tapatalk

0 Citovat

Uniká mi něco nebo správně nevidím smysl v tom nakupovat trička a kraťasy v Cesku za minimálně dvojnásobnou cenu když jedeš do lokality,kde se dá nakoupit co si vzpomeneš za mnohem nižší ceny než tady.Navic ty smejdy z Decathlonu dost pravděpodobně sijou stejný děti v Kambodži jako to,co koupíš v Bangkoku.
Jedine snad jestli jsi nějak hodně nekonfekcni velikost smiley

0 Citovat

Tak chci kraťasy se zapínacími kapsami ještě než dojedu do Bangkoku.

0 Citovat

Vyraz do tech Sterbohol jak psale Dave - byl jsem tam o vikendu, maji tam plavek & kratasu jeste docela dost..

Jinak cca 2-3 roky zpatky jsem shanel v unoru v Praze potapecske bryle & snorchl (jak byla ta legendarni BA pecka na Havaj a Floridu za 6.5k) a nikde to nebylo - nakonec mi jeden ochotnej pan tusim ve sportisimu vytahl posledni kus odnekud z vitriny.. smiley

0 Citovat

Kdyby to někoho zajímalo a řešil podobnou věc:
Dnes jsem se byl podívat ve Fashion Outletu Štěrboholy:
- sandále - nalezl jsem několik párů dámských;
- plavky - menší velikosti v Addidasu, několik kusů větších v Pumě
- kraťasy - ze sportovní pleteniny na běh, pár kusů ve sportovních obchodech, ceny neoutletové; kraťasy do města - ani kus

Ještě zkusím Decathlon Chodov. Ten není v OC Chodov ale na druhé straně dálnice.

0 Citovat

To je nějaká recese, nebo spam?

Praha sice není extra módní metropole, ale na Starém městě je zastoupení zejména zahraničních módních domů, značkových butiků i zakázkové vysoké krejčoviny.

Také na internetu se dá koupit i sezonní oblečení celoročně a s doručením v ceně.

Pokud někdo kupuje celou kolekci, nebo obměňuje po sezoně šatník, tak se vyplatí i návštěva USA.

Ale je fakt, že zejména do Asie je lépe letět vybaven. Nákup je velmi obtížný a zpravidla nerealizovatelný vzhledem k malým dostupným velikostem.
Např. mám nohu vel.46 (prý to nějak souvisí s velikostí penisu a tak ti představivější jistě chápou jaký je to klacek) a v Asii jsem nesehnal ani žabky.

0 Citovat

Vys..r se na to, Padrino, jsi fakt trapnej....... a podle mě, v podstatě chudák..... nepotřebuješ psychologa? Znám i levný smiley smiley

0 Citovat

Děkuji za nabídku,

ale myslím že ho nepotřebuji. Na tu velikost už jsem si zvykl a nepřináší mi to žádné větší potíže. Tedy někdy je trochu otlačený a pomačkaný při delších letech, ale jinak to má spíše pozitiva a podle reakce partnerek i wow efekt. A také ještě můžu stihnout kariéru v adult industry.

0 Citovat

Ten samý problém se sháněním pořádnějšího oblečení teď do Finska, našel jsem suprovou mikinu na https://geareshop.com, tu navy modrou. Pod to jsem ještě hodil arcteryx halfshell triko z řády LEAF, a parádní, na břehu zálivu odkud věčně fouká, ji neprofouklo i když jsem to triko pod tím docela propotil (túra na kolech).

0
15 reakcí