Zdravím Vás, prosím, chtěl bych se zeptat jak je to s rezervací sedadel u Ryanair, respektive jaká pravděpodobnost je, že když si nezarezervuju sedadla předem, tak budeme s mým spolucestujícím rozděleni každý do jiné části letadla? Jde mi o to, zda koupit rezervace a připlatit si tak o skoro 1 000 Kč na letenkách víc, nebo zda by to mohlo vyjít i bez toho a můžeme sedět spolu. PS: Kdyby to pomohlo, let bude Ostrava-Bergamo Bergamo-Barcelona Díky za odpověď. .

Rezervace sedadel u Ryanair

Založil ve fóru Co se nevešlo

4 reakce

Zdravím Vás,

prosím, chtěl bych se zeptat jak je to s rezervací sedadel u Ryanair, respektive jaká pravděpodobnost je, že když si nezarezervuju sedadla předem, tak budeme s mým spolucestujícím rozděleni každý do jiné části letadla?

Jde mi o to, zda koupit rezervace a připlatit si tak o skoro 1 000 Kč na letenkách víc, nebo zda by to mohlo vyjít i bez toho a můžeme sedět spolu.

PS: Kdyby to pomohlo, let bude

Ostrava-Bergamo
Bergamo-Barcelona

Díky za odpověď.

0

ještě se mi nestalo, abych neměl sedadla vedle sebe v rámci jedné rezervace, toho bych se nebál......

0 Citovat

Pokial to mate na spolocnej rezervacii, urobis spolocne check-in spolocne, tak si myslim, ze nie je problem.
Pripadne, pred checkingom si overis predom algoritmus pridelovania sedadiel a podla toho sa zariadis: http://flights-blog.lowcostroutes.com/2 ... n-ryanair/

0 Citovat

Pokud je kupovano najednou a placeno jednou kartou ,tak temer jiste jsou sedadla vedle sebe , kdyz uz by se nejak stalo ze nebudou. tak pak staci dokoupit jedno misto , i kdyz muze byt obsazeno, da se i pozdeji nemusi se kupovat hned , je treba to sledovat a pocakat pak na 4 eura za misto .jeste taky jde pouzit finta ze cekam do tesne blizkosti pted odletem s check in a dostanu sedla ktera se normalne prodavaji nejdraz zdarma , vetsinou tyhle sedadla zbvaji , tam kde neni moc vytizene letadlo, byvaji volna mista vzadu

0 Citovat

Díky moc všem za rady smiley

0
4 reakce