Zdravím vospolok. Pred týždňom som sa po 5 krát vrátil z Arménska (čo v niektorých obciach na východnom Slovensku vyvoláva v detskej izbe úsmev na tvári), no za mňa je to stále kus krásnej krajiny, ktorá dokáže prekvapiť aj na starých známych miestach. Mali sme len 3 celé dni, dva z nich sme strávili na palube neohrozeného Loganu a pre kamoša, ktorému sa konečne na štvrtý pokus Arménsko podarilo, sme urobili taký ten cca základný okruh + nejaké špecialitky. https://tonicove.sk/armenske-repete/   Náklady: Wizz VIE-EVN-VIE - 30 eur  Yandexy po Jerevane - 2-5 eur Dacia Logan s plnym poistenim - 150 eur na dva dni (jednoznacne najvacsia polozka, no bez auta sa dalej ako k Sevanu nedostanete bez vacsich komplikacii) Benzin - cca 60 eur (cena na region nic moc, okolo 1,2 eur liter) Ubytovanie od 25 po 65 eur na noc pre troch Vstupy - vacsina zdarma okrem Garni (cca 3,5e) a Symfonie kamenov (70 centov) Jedlo od 2 eur po 20 ..  Metro - 25 centov jazda   .

Arménske repete alebo opakovanie matka múdrosti

Založil ve fóru Cestopisy

3 reakce

Zdravím vospolok. Pred týždňom som sa po 5 krát vrátil z Arménska (čo v niektorých obciach na východnom Slovensku vyvoláva v detskej izbe úsmev na tvári), no za mňa je to stále kus krásnej krajiny, ktorá dokáže prekvapiť aj na starých známych miestach. Mali sme len 3 celé dni, dva z nich sme strávili na palube neohrozeného Loganu a pre kamoša, ktorému sa konečne na štvrtý pokus Arménsko podarilo, sme urobili taký ten cca základný okruh + nejaké špecialitky.

https://tonicove.sk/armenske-repete/

 

Náklady:

Wizz VIE-EVN-VIE - 30 eur 
Yandexy po Jerevane - 2-5 eur
Dacia Logan s plnym poistenim - 150 eur na dva dni (jednoznacne najvacsia polozka, no bez auta sa dalej ako k Sevanu nedostanete bez vacsich komplikacii)
Benzin - cca 60 eur (cena na region nic moc, okolo 1,2 eur liter)
Ubytovanie od 25 po 65 eur na noc pre troch
Vstupy - vacsina zdarma okrem Garni (cca 3,5e) a Symfonie kamenov (70 centov)
Jedlo od 2 eur po 20 .. 
Metro - 25 centov jazda 

4

Fotky super

0 Citovat

Super jako vždy, doufám, že mi Arménie taky někdy vyjde, snad příští rok ...

0 Citovat

Ďakujem;)

0
3 reakce