Ahojte, neměl byste prosím někdo nějaký konkrétní tip na místo, kde by se dalo v prosinci trochu zašít? Hledám něco podobného jako je např. Amed na Bali.  Levnější místo s přátelskou atmosférou, kde se dá bydlet na pláži bez resortů, není příliš turistické, ale i trocha nějaké té civilizace (internet na práci, pochutiny, večer menší live music..) - taková ta nomádovina. Kde se vám líbilo? Díky moc za tipy :)  .

Pracovní zimní zašívárna

Založila ve fóru Co se nevešlo

3 reakce

Ahojte,

neměl byste prosím někdo nějaký konkrétní tip na místo, kde by se dalo v prosinci trochu zašít?
Hledám něco podobného jako je např. Amed na Bali. 

Levnější místo s přátelskou atmosférou, kde se dá bydlet na pláži bez resortů, není příliš turistické, ale i trocha nějaké té civilizace (internet na práci, pochutiny, večer menší live music..) - taková ta nomádovina.

Kde se vám líbilo?
Díky moc za tipy :)

0

Puerto Escondido, Oaxaca

 

V prosinci téměř 100% bez deště, nejsou zde velké resorty, hodně nomádů i expatů. Internet v ubytování může být problém, ale jsou zde AirBnB se stabilním internetem nebo je možnost si na měsíc udělat členství v některém co-workingu. Místní doprava: camionetas (MXN 10/jízda), taxi (MXN 40 - 60 po celém městě), dají se pronajmout skútry. 

 

https://puertoescondidoguide.com...escondido/

 

 

 

 

Pokud hledáte něco menšího, tak například Mazunte, Zipolite, Puerto Angel (vše cca hodinu výhodně od Puerto Escondido).

0 Citovat

Díky moc za tip, v Zipolite jsem byla předloni, akorát jsem nějak tehdy zazdila info, že to je ráj naháčů všeho druhu, tak mi trochu hořely oči :D

Každopádně to místo je topka, přijela jsem tam v noci, a když jsem ráno otevřela okno v té chatrči na útesu na konci pláže, tak jsem se myslím i z té krásy rozbrečela :D

0 Citovat

V Zipolite jsme taky byli, pecka. Nahaci tam nebyli🙈😂.

0
3 reakce