Ahoj cestovatelé, máte prosím typi kam zajít na nějaké vyhlašené jídlo v NYC??? Zase aby to nebylo nad 60USD za večeři/osobu a i klidně něco levného. Chceme si užít jak nějaké super restaurace tak i levnější varianty :) a dále prosím o radu, nějakou dobu zpět jsem viděl článek, jak nějaký zámý šéfkuchař doporučuje v NYC nějaké bistro (houska plněná masem/šunkou), ale nemohu najít kde to je :(   Děkuji moc TOM  .

NEW YORK - vyhlášené bary/restaurace

Založil ve fóru Co vidět a navštívit

11 reakcí

Ahoj cestovatelé, máte prosím typi kam zajít na nějaké vyhlašené jídlo v NYC???

Zase aby to nebylo nad 60USD za večeři/osobu a i klidně něco levného. Chceme si užít jak nějaké super restaurace tak i levnější varianty :)

a dále prosím o radu, nějakou dobu zpět jsem viděl článek, jak nějaký zámý šéfkuchař doporučuje v NYC nějaké bistro (houska plněná masem/šunkou), ale nemohu najít kde to je :(

 

Děkuji moc TOM

0

Katz's Delicatessen

2 Citovat

https://en.m.wikipedia.org/wiki/...licatessen

0 Citovat

jste zlatí děkuji Vám moc :)))) pokud máte i tipy kam zajít na fancy místa na večeří dejte vědět, pouliční párky či pizzu si dáme vždy během dne :)))

 

0 Citovat

Nejlevněji v 99c Pizza. Řetězců s podobným názvem je několik. Pobočky najdeš i kolem Times Square. Drew Binski tvrdil, že toto je i ikonický podnik, co neodmyslitelně patří k NY. Každopádně nejlevnější místo, kde dostat za dolar sodu nebo velmi levně kus pizzy.

Jinak můžeš navštívit McGee's, místo, které je předobrazem McLaren's baru z HIMYM.

Chybu ani neuděláš burgerem a shakem z Five Guys.

0 Citovat

Bageta z Jersey Mike's. Za me total pecka nejaka varianta na Cheese steak, ale i roatbeefova stala za to. Pokud bych porovnaval a Subwayi dal 3 * z peti, musel bych Jersey Mike hodnotit 6 * z peti :)

Pridavam dopruceni na Five Guys. A z fast foodu se primlouvam jeste za Wendy's - jejich odlisnost je, ze delaji burgery z nemrazeneho hoveziho, je to dost znat.

0 Citovat

Díky 99c pizza, Five guys i wendys znam tak na ně budu i myslet ;))

0 Citovat

Za mne nej hamburger v Shake Shack

0 Citovat

Nám se líbilo ve Smith's Bar na 8th Avenue, seděli jsme na baru a koukali na fotbal, bylo tam i celkem levno na New York. Doporučuju přijít během happy hours.

0 Citovat

Jo a hromada mistnich piv na vyber v d.b.a.Neni nejlevnejsi, ale takova typicka NY pivnice

https://goo.gl/maps/xRjvRYLZTbccnS1W7

0 Citovat

Člověk se nesplete ani na Bleecker Street (nedaleko od výše zmíněného d.b.a.) u Washington Square Parku, rozhodně stojí za návštěvu, ulici lemují restaurace, fastfoody, bary, např. Peculier Pub v době happy hour, jak zmiňují i ostatní (pivo za 4 USD).

0 Citovat

Osobně muzu doporučit old school NYC bar u Times Square, měli tam pivo za 2.5USD, nejlevnější a bylo tam fajn. Jimmy's Corner

https://m.facebook.com/100063748052429/

0
11 reakcí