Ahoj mám menší problém s Cetujlevne vyhledávačem. Mulicity letenky dokážu najít přesně který potřebuji a když chci kliknout na rezervovat, tak mi web hodí hlášku: "Nedostupná nabídka - Je nám líto, vámi zvolená nabídka již není dostupná. Vyberte prosím jinou." Kde dělám chybu/je problém? Přes cathay se mi to nedaří booknout už vůbec.   Hledám: PRG-NRT 29.9.2023 (s Cathay přes LHR a HKG) NGO-PRG 13.10.2023 (s Cathay přes LHR a HKG)   Díky    .

Nedostupná nabídka

Založil(a) ve fóru Hledám letenku

4 reakce

Ahoj mám menší problém s Cetujlevne vyhledávačem. Mulicity letenky dokážu najít přesně který potřebuji a když chci kliknout na rezervovat, tak mi web hodí hlášku:

"Nedostupná nabídka - Je nám líto, vámi zvolená nabídka již není dostupná. Vyberte prosím jinou."

Kde dělám chybu/je problém? Přes cathay se mi to nedaří booknout už vůbec.

 

Hledám:

PRG-NRT 29.9.2023 (s Cathay přes LHR a HKG)
NGO-PRG 13.10.2023 (s Cathay přes LHR a HKG)

 

Díky

 

0

o jake konkretne lety (data, cisla letu) jde?

jinak vy chybu nedelate. obcas se ale takovehle proboemy, kdy rezervacni system pri vyhledavani vrati kombinaci, kterou pak nejde zarezervovat, vyskytnou.

 

vetsinou se to ale stava (kdyz uz) u interliningovych  komb ruznych aerolinek na absurdnich routinzich… na vecech, kterou popisujete spise zridkakdy.

0 Citovat

Vygooglil bych, jestli ty lety vůbec existují. Takhle mi vyhledávač našel PRG-DXB-BKK a zpět s EK za absurdní cenu s tím, že segment BKK-DXB byl operovaný Thai Airways. Akorát, že ten spoj létal naposled někdy před covidem :) ... Po refreshi už tam samozřejmě nebyl a pak se náhodně občas objevil dál ...

0 Citovat

Měl jsem s tím stejný problém. Taky Cathay a taky do Japonska, taky OJ. Zkoušel jsem si to vyhledat přímo na webu CX i BA a bylo to tam za nesmyslný peníze. Nakonec jsem koupil dražší Evu z Vídně. 

0 Citovat

btw - cestujlevne v tom vyhledavači je obrandované studentagency - takže můžete vyzkoušet i tam - nicméně nejspíš skončí stejně.

0
4 reakce