Ahoj, Se zenou se nam neplanovane naskytla moznost nekam na tyden vypadnout bez deti. Zel dovoleny vetsinou resim alespon pul roku dopredu. Ve vyberu na posledni moment nemam paru tak se jdu radsi zeptat sem... Kam se divat/kde hledat/nejaky napad na 4-5 noci nekde "za teplem" v terminu 20-27.8. ? (O Recko a Turecko zajem nemame). Odlet klasika Viden, Praha, Bratislava, mozna i to Polsko by se dalo. Nic narocneho nehledame, proste par dni oddech od vseho, vychlastat trocha more a zpatky domu :) Predem diky za pripadnej tip!  .

"Last Minute" v Srpnu za teplem za normalni peniz?

Založil(a) ve fóru Hledám letenku

9 reakcí

Ahoj,

Se zenou se nam neplanovane naskytla moznost nekam na tyden vypadnout bez deti. Zel dovoleny vetsinou resim alespon pul roku dopredu. Ve vyberu na posledni moment nemam paru tak se jdu radsi zeptat sem...

Kam se divat/kde hledat/nejaky napad na 4-5 noci nekde "za teplem" v terminu 20-27.8. ? (O Recko a Turecko zajem nemame). Odlet klasika Viden, Praha, Bratislava, mozna i to Polsko by se dalo.

Nic narocneho nehledame, proste par dni oddech od vseho, vychlastat trocha more a zpatky domu :)

Predem diky za pripadnej tip!

0

Nevím, jestli chcete zájezd s CK nebo sami? Já když chci jen na pár dnů k moři, tak mám v oblibě španělskou Valencii. Letadlem je to kousek a město je moc pěkné. Mimo jiné je tam nádherné mořské akvárium, které stojí za vidění. Pláže jsou krásné, široké, písečné. Na bookingu najdete mnoho možností ubytování, jak v centru, tak blízko moře. Samozřejmě zde mluvím o cestě bez CK.  

2 Citovat

tak třeba Bulharsko, koukněte na ceny Wizzu do Varny

2 Citovat

Takhle na poslední chvíli jsem to řešila LM CK, protože to vycházelo v podstatě na stejno či levněji bez toho, abych musela do Vídně či Polska. LM na Rhodos sou levný 😎 Pak jde taky o to, co máte na mysli " normální peníze" 😉

Edit: Aha Řecko ani Turecko, ne... Pak zbejva to Bulharsko či peklo v Egyptě 😎

2 Citovat

Možná by bylo fajn, kdyby tazatel upřesnil, jestli hledá zájezd s CK nebo bez? Abychom sem případně zbytečně nepsali návrhy, které ho nezajímají. 

0 Citovat

To je jako někomu radit, co si má zítra uvařit k obědu...

Kouknu na účet kolik tam mám peněz a kouknu na letenky a zájezdy, co a za kolik je momentálně k dispozici.

A pak si buď vyberu, nebo ne.

13 Citovat

Koukni na fare finder Ryanu. Třeba z BTS ve zmíněném termínu tam kolem 150 éček vidím např: Corfu, Paphos, Malta, Alghero.

Nebo Wizz z Vídně za podobnou cenu: Larnaca, Dubrovník, Nice, Podgorica, atd.

K tomu na bookingu najdeš střechu nad hlavou a máš to pořešený.

3 Citovat

Beáta napsal(a):
Jen bych se zeptala, proč Turecko ne? Právě to by splňovalo to, co chcete. Navíc v pohodě bez cestovky.

Turecko mame v planu (nejspis) pristi rok prostrednictvim kolegy/Turka v praci, takze neni duvod tam jed ted "naslepo".

firefly+ napsal(a):
Nevím, jestli chcete zájezd s CK nebo sami? Já když chci jen na pár dnů k moři, tak mám v oblibě španělskou Valencii. Letadlem je to kousek a město je moc pěkné. Mimo jiné je tam nádherné mořské akvárium, které stojí za vidění. Pláže jsou krásné, široké, písečné. Na bookingu najdete mnoho možností ubytování, jak v centru, tak blízko moře. Samozřejmě zde mluvím o cestě bez CK.  

Regulerne planovane dovolene si vzdy resim sam (letenky separe, ubytovani AirBnB, auto...). Nicmene zde asi nemam problem ani s cestovkou, jenze mam nulove zkusenosti s kym ano a s kym ne. Nerad bych zkoncil v nakym kumbalu ve sklepe s plazi uplne narvanou hlava na hlave s lehatkem za 50Eur. Clovek spis od znamych slysi ty "spatne" zkusenosti stlem "s xzy uz nikdy vice, protoze...".

Valencie je velmi dobry napad, tam sme chteli pred Covidem, ale nejak z toho seslo, protoze Covid ... diky.

@Aluska: ad Rhodos ... jako trochu se opalit v planu je, ale zas nechci se vratit jako posledni grilovany kure, ktery ze stanku nikdo nechce :D

Ad cena ... tezko rict, kdyz nevim ani destinaci. Vyznam "normalni peniz" bylo mysleno za beznou ci "lepsi" cenu, ne za vysponovanou cenu uprostred sezony kde se ceka, az se na to nakej blbec chytne. Strelim od boku 20-30k? Beru to spis jako spontalni zalezitost/vylet, je to fakt na posledni chvili. Proste hodit do kufru par veci a hura na letiste. Cena neni mor relevantni, kdyz nevim stat. 30k v Turecku ma jinou "vahu" nez ve Spanelsku...

Sue Ellen Ewing napsal(a):
To je jako někomu radit, co si má zítra uvařit k obědu...

Ano, presne tak. Ale kdyz tohle zminim v kanclu, tak je dost sance, ze se nekdo z kolegu jen tak ozve stylem "Vcera sem mel "yzx" a supr vec". A budto si reknu "eeeeh" a nebo "hmmm, to vubec neni marnej napad"...


Diky!

0 Citovat

Wizz tam má taky pěkný Bilbao. Akorát s tím teplem by to tam nemuselo být tak žhavý.

edit: A ta pláž u Gorliz vypadá luxusně. Je to teda Atlantik, no.

0 Citovat

Koukala bych na last minute, na nějaké agregované stránce, vyfiltrovat si datumy a občas kouknout. A přijde mi i dobrá funkce na google lety, dám si Praha do: Řecko a vyjede mi to ceny letenek do všech řeckých letišť. Pak tam zkusím ještě Vídeň, nebo co máte blízko. A pak dopasovat ubytko. Každopádně moje zkušenost z června, bylo hodně akcí přes cestovky a levnějších, než když si to člověk složil sám (v mém případě Řecko). 

1
9 reakcí