Zdravím, ještě v milulém týdnu jsem dohledala celou řadu dostupných letenek z Chorvatska do Prahy, a to přímo u dopravců. Dnes už mi to přímo u dopravce vyhazuje jen smartwings, se kterými se mi upřímně moc nechce. Tady vyhledávač nicméně dohledal let lufthansy, operovaný eurowings. Na stránkách lufthansy ani eurowings však není dohledatelný. Je možné, že lze koupit danou letenku jen zde přes vyhledávač, nebo mi po koupi přijde mail, že let neexistuje a přebookují ho. Jaké jsou podmínky pro storno / změny při nákupu zde přes web? Díky za zprávu, L  .

koupě letenek přes cestujlevně / nedostupný let

Založil(a) ve fóru Hledám letenku

1 reakce

Zdravím,

ještě v milulém týdnu jsem dohledala celou řadu dostupných letenek z Chorvatska do Prahy, a to přímo u dopravců. Dnes už mi to přímo u dopravce vyhazuje jen smartwings, se kterými se mi upřímně moc nechce. Tady vyhledávač nicméně dohledal let lufthansy, operovaný eurowings. Na stránkách lufthansy ani eurowings však není dohledatelný. Je možné, že lze koupit danou letenku jen zde přes vyhledávač, nebo mi po koupi přijde mail, že let neexistuje a přebookují ho.

Jaké jsou podmínky pro storno / změny při nákupu zde přes web?

Díky za zprávu,

L

0

Pokud rezervace projde, je to OK. Občas se stane, že při zvolení letu systém vyhodí hlášku, že je let nedostupný (člověk se nedostane na 2. stránku s vyplněním jmen).

Storno / změny určují aerolinky.

0
1 reakce