Ahoj, v září bychom chtěli letět na Tenerife. Mám  vyhlédnutý let z Vídně zpáteční za 6500 Kč od Ryanair. Je lepší koupit už teď nebo třeba počkat ještě 2 měsíce? Nemáte někdo prosím zkušenost? Děkuji.  .

Tenerife září

Založila ve fóru Hledám letenku

6 reakcí

Ahoj, v září bychom chtěli letět na Tenerife. Mám  vyhlédnutý let z Vídně zpáteční za 6500 Kč od Ryanair. Je lepší koupit už teď nebo třeba počkat ještě 2 měsíce? Nemáte někdo prosím zkušenost? Děkuji.

0

Je to velmi invidualní, jestli se vám cena zdá adekvátní, když se podíváte na jinší lety a co jste za letenky ochotní dát. My většinou nakupujem od nízkonákladovek 2-3 měsíce dopředu.

0 Citovat

Nevím konkrétně jak se bude měnit tento váš vyhledaný spoj, ale obecně mi připadá, že má teď FR nesmyslně nasazený ceny na konec léta-podzim. Já vyčkávám :) 

4 Citovat

Mal ich nadsadene aj minuly rok. A nejak nespadli. Celkovo FR brutalne podrazil. 

1 Citovat

To už se ale může letět s "normální" aerolinkou za ty prachy ne? On tedy rozdíl asi už není žádný v kvalitě přepravy :D ale větší pravděpodobnost, že doletím z místa na místo :D 

 

1 Citovat

Nevím odkud jste a jake máte prference na letiště,  Já bych osobně počkal. Teď jsem kupoval týden před odletem z Katowic a otočil jsem to za 3k ale tím nemyslím že máte čekat do poslední chvíle ale je to dlouhá doba může se objevit plno akci . A pokud nemáte pevný termín září tak si myslím že ceny budou zajímavější. 

1 Citovat

já sleduji Tenerife na říjen a mám vyhlédlou cenu 6000 z Vídně s Iberií (velká kabiňák v ceně). Skoro bych se vsadil, že se lze vyhnout Ryanu (pokud ho nevyhledáváš cíleně)

2
6 reakcí