Zdravím, sháním  zpáteční letenku na září do Mexika, nejlevnější co jsem našel bylo s air France, z Mnichova do Cancunu s batůžkem, zhruba za 14k, nejsem moc zkušený co se týče letenek a jejich cen, má smysl čekat na pokles ceny, nebo to má smysl prubnout a zaplatit hned, popřípadě pokud by někdo vědět o levnější variantě, budu rád, díky.   .

Mexiko září

Založil(a) ve fóru Hledám letenku

3 reakce

Zdravím, sháním  zpáteční letenku na září do Mexika, nejlevnější co jsem našel bylo s air France, z Mnichova do Cancunu s batůžkem, zhruba za 14k, nejsem moc zkušený co se týče letenek a jejich cen, má smysl čekat na pokles ceny, nebo to má smysl prubnout a zaplatit hned, popřípadě pokud by někdo vědět o levnější variantě, budu rád, díky. 

0

Obecné pravidlo (a to zejména u klasických dopravců - ti zas tolik akcí nemaj) je, že s blížícím se časem odletu ceny zásadně rostou. K občasnému poklesu dojít může, ale většinou nedojde.

14 K do CAN je obecně dobrá cena. 

1 Citovat

Akční cena bývá kolem 10k, ale těžko říct jestli nějaká akce nebo error bude. A ještě k tomu v tvých termínech. Pokud jsi ochotný zaplatit 14k a vyhovují ti lety a aerolinka, tak jdi do toho a na nic nečekej.

0 Citovat

Cca 14 tisíc mívají Austrian za přímé lety do Cancúnu. A to i v sezónu, což září není. Září je ‘hurricane season’.

0
3 reakce