Chybí tady tohle téma (na AL to bylo wizzrat), tak nevím, kam to dát. Let CTA-SOF byl teda výživný. Cestou mě pokousaly štěnice a na wc nejenom, že mají to super umyvadlo, kam se pod vodu ani nevejde ruka, ale mýdlo inovativně nalité v papírovém kelímku.  Lahůdka.    .

Wizzair-obecně

Založil(a) ve fóru Letecké společnosti

Patrik Č napsal(a):

Stalo se někdy někomu, že při zrušení letu a po rozkliknutí rezervace se nezobrazí jednotlivé možnosti pro zrušení (rebooking, vrácení peněz)?

 

Jo, mám to webu už tři týdny. V appce stejně dlouho žádám o refund ale stále nic.

Na chatu se  se mnou nebaví.

Prostě sen :)

0 Citovat

Ahoj. Měl bych prosím dotaz na zkušené cestovatelé Wizzair. Koupili jsme si letenky Praha - Milán s odletem tento pátek 16.2.2024. Již šel provést check-in, který jsem provedl. Nikde jsem tam ovšem nevyplňoval rodné číslo a číslo cestovního dokladu. Není to divné? Ještě k tomu dojde nebo to nemám už řešit? Díky moc!

0 Citovat

@jakob jj, na chatu jsem to taky resil asi tri dny nez jsem narazil na nekoho kdo komunikoval a pomohl a pak to bylo hned... vydrz ;-)

0 Citovat

Miloslav napsal(a):

Ahoj. Měl bych prosím dotaz na zkušené cestovatelé Wizzair. Koupili jsme si letenky Praha - Milán s odletem tento pátek 16.2.2024. Již šel provést check-in, který jsem provedl. Nikde jsem tam ovšem nevyplňoval rodné číslo a číslo cestovního dokladu. Není to divné? Ještě k tomu dojde nebo to nemám už řešit? Díky moc!

A proc byste chtel někde neco takovyho vyplnovat? Letite v schengenu... To, ze se tento udaj nevpylnuje, je pri letech po schengenu, bezne.

Jste odbaven. Nepanikarte. Kdyby po vas wizz chtel nejake dalsi udaje, rekne si o ne :)

2 Citovat

Děkuji za názor a radu, snad to tak bude. Spíš jde o to, že s touto leteckou společností mám zatím takové horší zkušenosti + třeba na zpáteční let přes Ryanair to chtějí a vždy jsem to tak nějak vyplňoval. Navíc u Wizzair mně tam teď ještě cpou za další poplatky nějaké automatické odbavení, přitom check-in jsem již provedl. Tak jsem si to chtěl jen potvrdit. Díky moc.

0 Citovat

Miloslav: to není názor, to je fakt. Ano, Ryanair je mezi těmi pár výjimkami, co i pro lety v rámci Shenghenu chtějí vyplnit čísla op/pasu a expiraci, ale většina aerolinek to vůbec nechce. Rodné číslo snad nechce vůbec nikdo, proč taky..

2 Citovat

Rodné číslo Ryanair nechce, ale požaduje datum narození. Potom se řeší ty problémy s věkem adolescentů na check in letenkách.

0 Citovat

@jakob tak to jsme na tom podobně, taky to tak vidím již 2 týdny a žádost o refund přes aplikaci se odešle, ukáže jako provedená, ale stejně za tu dobu nic nedorazilo, zkusím tedy taky chat

1 Citovat

Wizzair k mobile boarding pass PRG-MXP píše toto:

Předpokládám, že to v Praze standardně funguje, a je to zase nějaká skvělá feature jejich webu?

 


screenshot-2024-02-14-at-17-42-48.png

0 Citovat

X let lítám z Prahy na mobile boarding pass a bez problémů. Tohle bude nějaká blbost.

1 Citovat

Kdy pousti checkin online pro vsechny? Je to presne 24h predem (cas v destinaci odletu)?

0 Citovat

Ano, tak by to mělo být.

0 Citovat

Ahoj, mám stejný problém jako výše (na webu mi to ukazuje rezervaci divně (je zrušená a chci refund) a přes aplikaci na mobilu mi to nabídne možnosti, ale stejně to nic neudělá). Tak jsem se na rady zde chtěla připojit na chat a požádat o pomoc, ale už tam jsem dvě hodiny a nic. 

Pro zkušenější: jsem tedy v řadě a čekám na přidělení agenta anebo je to nějaké seklé a konverzace má nějak dál probíhat? U Rynairu jsem zvyklá, že vím kolik lidí ještě čeká apod. a tady nic nevidím, tak abych nečekala na zázrak zbytečně.


chat.png

0 Citovat

musíš to pořád dokola zkoušet a proklikávat. - call centrum - czechia - doesnt work - agent. pořád dokola

0 Citovat

Já to dnes řešil přes chat, vysvětlil situaci, agent se mi snažil zařídit refund, ale nastal problém, že karta, kterou jsem platil již není platná, takže jsem si přes stránky musel vyplnit požadavek a čekat...

0 Citovat

Fajně.

Já mám smůlu, vždycky mi vyskočí akorát agent left chat aniž by se aspoň objevilo jeho jméno.

Takový wizzí instantní fuckup.

Jinak k refundu na starou kartu: rezervaci mi zrušil agent na call centru, to jsem se dozvěděl na chatu, když jsem se pídil proč rezervace zmizla. Prachy posílali na kreditku, kterou mám půl roku blokovanou, novou jsem ještě aktivovanou neměl a prachy se normálně připsaly.

0 Citovat

Jestli to nebude tím, že i když už je karta zablokovaná nebo zrušená, tak po určité období lze normálně poslat peníze na tu "kartu".  Oni se ty peníze totiž neposílají na kartu, ale na účet, který ke kartě existuje. Každá banka má to období jinak dlouhé. 

1 Citovat

Taková zajímavost:))...teď jsem delala online checkin pro 2+2. A mám koupené sedačky pro dospelaky u okna, pro děti ne. A přesto, že děti do 14 let mají být vedle rodičů, že to tak systém má asi dávat, a navíc vedle koupené sedačky jsou místa....rozhodili děti o 3 řady dozadu a 10 řad dopředu. Tak to je dobrý, zřejmě co píšou na jejich stránkách vůbec nefunguje a dělá si to jak chce. :))

0 Citovat

Kdybyste si pro sebe místa u okna nekupovali, posadili by vás s dětmi vedle sebe. Automatické přidělování míst to takto dává. Tím, že jste si koupili místa jen pro sebe, a dětem ne, rozhodili jste systém a ten si s tou situací neporadil...chtěli jste "vyzrát" na Wizzair a nějak se nepovedlo, no...

3 Citovat

Nám sa to stalo v Jeddah. Prišli sme na check-in okienko pre boarding passy a pracovník so samozrejmosťou upravil miesta a dal dcérku k nám. 

0 Citovat

Nikdy jsem mista nekupovala a dokud jsem mela dite pod 14, tak mi ho vzdycky dali automaticky ke mne. Jinak i kdyz wizz zkratil dobu pro check-in na 24 hodin, tak Wizz Abu Dhabi ma porad 48 hodin.

0 Citovat

My jsme na nikoho vyzrat nechteli, syn je youtuber a potrebuje natacet pristani, koupili jsme sedadlo u okna jen kvuli tomu, jinak me je to konkretne uplne jedno, kde sedime…. Pisu to jen pro zajimavost pro dalsi lidi.

0 Citovat

A jeste prima vec: na webu je online checkin nedostupny, jen v appce😁🤦‍♀️. 

0