Ahojte Mate niekto nejake typy na parkovanie vo Viedni ? Do nedavna ked som mal ,,zajazdy,, na kratsiu dobu som parkoval u http://www.mazur-parken.at/ ... kde to vyslo ohodne lacnejsie ako na parkoviskach priamo pred terminalom a jazdi odtial free shuttle bus ale na 3 tyzdne to uz take vyhodne nieje Dik M. EDIT - DETAILNE INFO O MOZNOSTIACH PARKOVANIA ZADARMO  .

Letisko Wien (VIE) - Schwechat - parkovanie

Založil ve fóru Letiště

aktualni zkusenost s taxi ve 2 rano na hlavak - 55€ 🙈

0 Citovat

Proč tohle někdo absolvuje? Připadá mi, že Mazur vychází cenově podobně jako Praha. Nebo jsme vždycky měli štěstí? Teď jsem kupovala na poslední chvíli 3 týdny za 120 €. Zdarma odvoz na letiště. Je to velké Parkoviště, žádný problém. Tak proč riskovat pokutu a nebo jezdit taxíkem za 50 €

5 Citovat

Já nedám dopustit na Park Tiger.

0 Citovat

Me tedy prijde u park tiger zbytecne “slozite” s vecmi jit pak na vlak a jet na letiste vlakem. Kdyz Mazur ma shuttlebusy a jeste je levnejsi🤷🏻‍♀️

0 Citovat

Neni levnejsi, zalezi na poctu dni.

0 Citovat

Tiger je super na tie kratke vylety do par dni, potom sa uz vyhoda zmensuje. A aj ked zapocitam vlak, tak neviem kde inde zaparkujem na 3 dni pri Schwechate do 20 eur.

1 Citovat

Mne momentálně vyšel nejlevněji Orange parking na 19 dnů za 120,- eur.

Včetně shuttle na letiště a zpět.

0 Citovat

Ja potrebuju na 10 noci, ale prijezd na parkoviste nekdy ve 2 rano, takze Tiger nejde pouzit, vlak nejede🤷, a vychazi mi asi nejlip Mazur nebo Orange 88€.

0 Citovat

První vlak z Tigeru jede az v půl pátý, to je samozřejmě nevýhoda. Ale jinak nevím, kde bych jinde parkoval za necelých 6 € na den.

0 Citovat

Ja potrebuju se dostat z letiste kolem 2.rano na Tiger, taxik nehrozi, to je pak drazsi nez na Orange parking🤷

0 Citovat

Když je let v normálních hodinách tak používáme parkoviště v Leopoldau (na cestě  z Brna ) odkud jede přímo z parkoviště S7 na letiště. Platí se při odjezdu a chce to nakombinovat podle počtu dnů. Týden stojí 18 eur + jednotlivé dny. 

0 Citovat

pokus napsal(a):

Když je let v normálních hodinách tak používáme parkoviště v Leopoldau (na cestě  z Brna ) odkud jede přímo z parkoviště S7 na letiště. Platí se při odjezdu a chce to nakombinovat podle počtu dnů. Týden stojí 18 eur + jednotlivé dny. 

 

To je zajímavý tip. Jak dlouho vám zabere dostat se na letiště z toho Leopoldau?

1 Citovat

Jsem to kontrolovala na google maps, večer jezdí S7 jednou za hodinu cesta trva 43 minut, jinak se musi přestupovat a trvá to do 50 minut.  Vlak je ve stejne budově v jinem patře. Při vstupu automat vydá listek, kterým si pak otevřete dvere zpet na parkoviště. Do platiciho automatu pak vlozite listek a nakombinujete nejlevnější platbu, automat to neumi optimalizovat sám. Den stoji 4,1 eur celý  tyden asi 18 eur. Jizdenka S7 pro 2 stoji 4,6 eur kupovana 14 dni předem 

0 Citovat

Leopoldau jsme také využili. Jen pozor - nenechávat parkovací lístek v autě, otevírají se s ním dveře u vstupu :) 

0 Citovat

Leopoldau je zajímavý tip. Podle https://www.bestinparking.com/en...-leopoldau stojí týden 20,90 €. A píšou tam, že týdenní parkování je potřeba koupit předem, ale že to jde v platicím automatu. Jak to je přesně? Díky.

Skupinová jízdenka S7 na letiště stojí podle webu ÖBB 5,80 € pro 2.

0 Citovat

Jizdenku na S7 pro dva lidi koupená 14 dní předem 4,6 eur. Záleží na tom čím jedete. Parkování jsme využili před rokem, možná cena za týden stoupla

0 Citovat

jasně, dívám se že tam naskočí 4,60 € nebo taky 5,80 € pro 2 - podle termínu cesty.

0 Citovat

Jednou jsme absolvovali, ale stačilo. Je to fakt jen pro toho, kdo letí ve všední den v běžných časech a má hoooooodně času. 

1 Citovat

V Brně na Uhelné zadarmo, pak do Alberta pro Braníka a vlakem/busem na pohodu. Jezdíme ve dvou, tak se to při správném plánování vyplatí více než jezdit k letišti a řešit parkování, dálničku a transfer.

1 Citovat

@cali: jj, beru to jako jednu z možných alternativ.

0 Citovat

Použít auto, abych ho pak nechával  někde na periferii a ještě cestoval hodinu vlakem s celou rodinou mi taky moc nedává smysl. Ale kdo je na každé euro a má moře času proč ne. Taky musí mít manželku, která to toleruje :-) Když píše cali, že se to nedá, tak se to fakt nevyplatí :-). Myslím ten Leopoldau. Jinak já hodím rodinu na letiště a pak to dávám na Mazur nebo Parktiger. Když cestuju sám, jezdím vlakem. 

0 Citovat

Já myslím, že tady fakt hrozně záleží na tom, na jak dlouho člověk cestuje, jestli má kufry nebo jenom malý baťůžek atd... Jako alternativa to určitě za zmínku stojí ;)

1 Citovat

Ve dvou z Brna je nejlepší jet vlakem na Vídeň hbf a pak S7, stejně strávíme 2 hod v salonku na letišti, je to součást dovolené. Jednou jsme se prodirali autem Vídni ve špičce na letiště hodinu a půl. To co je nejlepší závisí na okolnostech. 

1 Citovat

A někdo teda zkušenost s Maria Ellend? Budeme tam právě i spát jednu noc, tak bych tam nechal rovnou auto. Vlak stojí 2,9e osoba.

0 Citovat

mám dojem, že v nějakém jiném vlákně nedávno někdo psal, že už to tam taky nejde... ale jestli tam budete spát, tak by to snad šlo nějak domluvit s ubytováním, ne?

0