Ne, nejedná se o žádnou rumbu s exotickou señoritou Magentou nebo Magdalenou (dle stejnojmenné řeky) v nějaké salsotéce na Avenida Sexta v jihokolumbijském městě Cali (hlavní město salsy). Jde nýbrž o nabídku výhradně klientům operátora T-mobile. V T-mobilní aplikaci naleznete v sekci Magenta Moments mimojiné i možnost rezervace letenky přes kiwi za 98-99 Kč. Je možné vyhledat a zakoupit jen nějaké letenky za tuto cenu pouze z letišť PRG, WRO, VIE, BTS. Jelikož Ryanair v tomto případě u kiwi vypadl, zbývají tedy (a nalezeni byli) Wizzair, Easyjet, Volotea, Vueling, Norwegian. Mucha suerte nejen s nalezením vhodného letu, ale i s pozdějšími možnými vrtochy ať už daného dopravce nebo zelenkavého OTA! Zatím jsou však pouze ojedinělé. Spíše pro dobrodružnější povahy.  .

Rumbování s Magentou od 98 Kč (4 €)

Založil ve fóru Tipy na levné letenky

21 reakcí

Ne, nejedná se o žádnou rumbu s exotickou señoritou Magentou nebo Magdalenou (dle stejnojmenné řeky) v nějaké salsotéce na Avenida Sexta v jihokolumbijském městě Cali (hlavní město salsy).

Jde nýbrž o nabídku výhradně klientům operátora T-mobile. V T-mobilní aplikaci naleznete v sekci Magenta Moments mimojiné i možnost rezervace letenky přes kiwi za 98-99 Kč. Je možné vyhledat a zakoupit jen nějaké letenky za tuto cenu pouze z letišť PRG, WRO, VIE, BTS. Jelikož Ryanair v tomto případě u kiwi vypadl, zbývají tedy (a nalezeni byli) Wizzair, Easyjet, Volotea, Vueling, Norwegian.

Mucha suerte nejen s nalezením vhodného letu, ale i s pozdějšími možnými vrtochy ať už daného dopravce nebo zelenkavého OTA! Zatím jsou však pouze ojedinělé. Spíše pro dobrodružnější povahy.

3

Skoro nic tam není, (z PRG tedy) pár termínů v únoru, březnu, odlety většinou uprostřed týdne. Chtěla jsem zkusit, než změním operátora ;) 

1 Citovat

jj, jako š.ukat žebračku...

0 Citovat

Samozřejmě, nejvíce je toho do konce března. Avšak i nějaké možnosti jsou skrytejší a hned se nevyfiltrují. Třeba Praha - Řím nebo Praha - Miláno jsou dostupné během léta i podzimu. 

 

0 Citovat

Kiwi. Jako fakt? Uf. Každého volba.

1 Citovat

Jako fakt, naprostá spokojenost, když to s ním umíš a víš co čekat. 

0 Citovat

Tak kiwi jsou sice zlodeji, a kupovat cokoli pres ne je podpora zlodeju, nicmene na nakup dvou preprodanych letenek od lowcostu, kde nebudes resit navazne lety, prestupy apod je to prast jako uhod.

jen opruz s tim dodatecnym overenim u ryanairu.

0 Citovat

Jak zmíněno výše, žádný Ryanair se za 98-99 Kč přes magentu+kiwi pořídit nedá. Pořídit jdou jen ti ostatní, jejichž cena letenky ale nepřesahuje zhruba 600 Kč (24 €).

0 Citovat

tato nabídka je už u T-mobile asi čtvrt roku. Já už tam ulovil let pátek z Prahy do Neapole. Takže paráda

0 Citovat

Taky přidám podařený lov v letošním roce 2023 i na Ryanair letenky, když ještě šly: po vídeňské Kaiser Wiesn let VIE-KRK nebo za vánočními trhy let BRQ-STN.

Inu v následujícím roce 2024 jen s těmi ostatními než Ryanair.

0 Citovat

To jde použít víckrát za sebou na jeden účet? Takže i na 2 letenky třeba? A kdo to vlastně "doplácí"? Kiwi nebo T? :D 

0 Citovat

To netuším, použil jsem to asi 10x... na moje jméno, ale v Magnete mám cca 30 lidí.

0 Citovat

Další várka od Magenty končí už za 4 dny 29.2. Uvidíme, jestli se tam poté opět objeví letenky za 99 Kč.

Momentálně jsou tam stále podobné destinace: Londýn, Řím, Neapol, Miláno, Benátky, Skopje, Kodaň, atd.

0 Citovat

Jakube, nevíš jak je to s počtem levných letenek na termín? Najdu si třeba lokalitu XY na datum AB, nabízí se za 98Kč. Pokud mám v magentě víc lidí, zda jdou koupit nejdříve jedna a hned následně druhá letenka na daný termín na dvě rozdílná jména z magenty? Tedy pro dvě osoby? 
Jasně, můžu koupit jednu letenku a následně uvidím, ale nechci vyhazovat (byť pouhých 98Kč) komínem.  

0 Citovat

To neni na měsíční "várky". Ta akce trvá celou dobu od podzimu a destinace se náhodně objevujou a mizí podle toho, kam je to zrovna levný, nikoli podle měsíců. Od konce ryanairu je to ale trochu smutná nabídka...

0 Citovat

Podle toho, co jsme vypozorovali, tak pokud letenka realne stoji okolo 600 Kc, tak ji lze pres magenta/kiwi zakoupit za 98-99 Kc. Vetsinou to funguje, jen v malo pripadech kiwi nedokazalo vystavit letenku a castku vratilo formou kiwi kreditu (nebo i mozna i zpet na ucet).

0 Citovat

Magentí momentální akce už bude opět brzy končit (do 7.4.2024) a tedy uvidíme, jestli bude opět obnovena, jak se již od loňska třikrát stalo.

Momentálně jsou k mání z PRG: BSL, GVA, MXP, VCE, FLR, VRN, LGW, LTN.

Dále z WRO: CPH, LTN.

Dále z BTS stálice jako: SKP, LGW.

A konečně z VIE: LGW, FCO, SPU, OHR, AMM, dále i NAP a TIA, což jsou favorité na first minute v průběhu března 2025.

 

2 Citovat

Já vidím do 30. 4.

0 Citovat

Dost podivné, že tam vidíš až do 30.4. Osobně tam vidím jen do 7.4., tak jsem zvědav, jestli to budu mit k nalezení opět i zítra nebo za pár dní.

Nuceně přemístěný Brumák to tam údajně již nespatřil. Poštěstilo se alespoň nyní?

(EDIT: Už to vidím, jsou tam teď nebývale dvě kiwí ikonky do 7.4. a 30.4.)

1 Citovat

Mně to jen zmizelo jednou během nějakýho přechodnýho období, teď vidím oboje, leč u "do 30.04." je nejlevnější LON za 883 czk :-)

Snad zítra se to srovná.

 

PS: je Jakub člověk? Tvoje slovní zásoba a větotvorba mi hodně připomíná rozmluvy s chatgpt 🤭

0 Citovat

U ikonky do 30.4. musíš změnit RT na OW, neboť je tam původně nastaveno RT.

5 Citovat

Soucasna magenti akce trva do zitrka 30.4. Uvidime, jestli bude opet jiz ponekolikate prodlouzena.

Napriklad na pristi rok vymizel skvele nacenenny Wizz: VIE-NAP. Aspon tam zustavaji levne lety VIE-TIA.

Take je tam na kveten a cerven trochu skryte lety VIE-OHR, nebo take jedno datum pro let VIE-BCN. Stale se to dynamicky meni.

0
21 reakcí