Ahoj, Smartwings nabízí super letenky do Abu Dhabí z Norimberka přímým letem se Smartwings, termíny příští týden.  .

Abu Dhabí za 5000 přímým letem

Založil ve fóru Tipy na levné letenky

10 reakcí

Ahoj, Smartwings nabízí super letenky do Abu Dhabí z Norimberka přímým letem se Smartwings, termíny příští týden.

0

Ahoj.

Přidávám stále Trvající ETIHAD za 4580 zpáteční z Vídně.

Termíny hlavně v březnu


vystrizek.jpg

0 Citovat

V breznu je Ramadan, jestli to ma nejaky vliv…..

2 Citovat

Už se to tu řešilo. Jsou to tarify s příručním zavazadlem jako reakce na wizz.

Jinak všechen servis včetně bezplatné přepravy do Dubaje je zachován.

0 Citovat

Za těch 4,6 se dá i v prosinci. Kdybych toho neměl už tolik, tak to snad koupím.  V kombinaci Qatarců do Male se dostanu na nějakých 12 tis. To je fajn. Obzvláště, kdybych si koupil let do Male za Aviosy v C a měl to flexibilní. Ještě na to mrknu :-)

0 Citovat

S tím Etihadem jsem toho nakonec využil na prosinec, bez zavazadla, protože za odbavené chtěli cca 210eur/5kg zpátečka. Takže batůžek a kufřík do 7kg. Jen jsem se chtěl zeptat, zda nás dají bez příplatku skupinu vedle sebe? Jinak to na mě chtělo 22 EUR za sedačku :/

1 Citovat

Předpokládám, že bude  výběr zdarma v rámci on-line check-in :-)

1 Citovat

Toto je zajímavý příspěvek, který podnítil zájem o možnost cestovat do Abu Dhabi se Smartwings. Doufám, že blog poskytne další podrobnosti a informace, které nám pomohou naplánovat naše dobrodružství do této úžasné destinace.

3 Citovat

🤦‍♀️😆

1 Citovat

real_p napsal(a):

Etihad bez zavazadla, protože za odbavené chtěli cca 210eur/5kg zpátečka.

Vím, že ten tarif je hand baggage only special tarif, ale podle mých informací bys měl mít možnost přijít na checkin a tam zaplatit standartní fee treba 50 eur za kufr ne? Pochybuju, že tě nechaj doplatit těch 210 eur do vyššího tarifu.. to mi nějak nesedí. (dřív to bylo v ceně, ale očividně konkurence s Wizzem musí dávat smysl no)

0 Citovat

to jsem se dřív tady domníval, ale podle všeho to nejde a odbavené zavazadlo lze dokupovat jen takto po 5kg nadváhy za šílené sumy, v manage my booking nic jako klasické 23kg/bag přidat nejde, lze jen přihazovat po 5kg za stovky eur (a ještě píšou, že nyní je to s 30% slevou). 

Zajímalo by mně, jestli na checkin budou umět odbavit zavazadlo za nějakou normální cenu, ale dost pochybuju, nikde na webu o tom ani zmínka.

 

0
10 reakcí