Ahoj, budu psát článek na téma kreditky a lounge vstupy. Máte/využíváte někdo? Tipy, rady, podněty k tématu by se hodily  .

VIP salónky díky kreditkám

Založil ve fóru Trip reporty z letu

Hanka K napsal(a):

@aga.endy: KB World které banky ? Jinak jak píše Joy, BP vidět chtějí, ten "přiletový" mít budete

KB World jakože Mastercard World z Komerčky😄

1 Citovat

aga.endy napsal(a):

Ja letím z Vídně teď 8.8.,budu zkouset KB World kartu, tak dam vedet. My naposled byli v červnu a to vstup zdarma byl. Mame v planu zajit i 9.8. po příletu, nemá náhodou někdo aspoň aktuální info, jestli chteji v salonku vidět i letenku?

 

Super, díky. Máš 4U? Co chtějí vidět asi záleží na xichtu. Po mně jednou chtěli vidět BP, a zbytek jen číslo letu, ovšem někdo říká, že ani to nechtěli.

0 Citovat

Já jsem několikrát prošel jen naskenováním KK.

0 Citovat

Tak hlasim ze KK z Komerčky ve Vídni stále zdarma (4U Karta a Lady Karta), prošla i business z Mbank (Mastercard Commercial), neúprosně ale obsluha chtěla ke každé kartě boarding pass a aby souhlasilo jméno. PO PŘÍLETU vstup prý není problém stačí ukázat přiletovou letenku

1 Citovat

Tak hlasim ze KK z Komerčky ve Vídni stále zdarma (4U Karta a Lady Karta), prošla i business z Mbank (Mastercard Commercial), neúprosně ale obsluha chtěla ke každé kartě boarding pass a aby souhlasilo jméno. PO PŘÍLETU vstup prý není problém stačí ukázat přiletovou letenku

0 Citovat

Super. Zrovna jsem volal do komerčky, a paní taky říkala, že 4U zdarma, případně 29 euro doprovod.

0 Citovat

Chtěla bych se ještě zeptat těch co mají World Elite od ČSOB + 4vstupy na lounge key....je možnost se přihlásit do lounge key a zjistit aktuální zůstatek těch vstupů?Známí ted byli v Bratislavě a tvrdí, že pro majitele + hosta jim borka na recepci odečetla 2 vstupy z lounge key, ale mě se to nějak nezdá, oni byli v salonku poprvé, kartu taky využili takto poprvé, tak spíš neví, že to bylo 1+1. Chtěli bychom to nějak ověřit, dík moc

0 Citovat

@aga-endy - Samozřejmě, že se po přihlášení do Lounge Key zobrazí dostupný počet vstupů. Po odečtení na recepci salónku to v aplikaci po chvíli vidím. Pro jistotu vždy obsluze v Praze, Vídni doslovně zdůrazňuji, že nechci využít LK, ale volný vstup na prémiovou kartu.

0 Citovat

Ano, jde to ověřit tady: https://www.loungekey.com/csobpremium (karta My entitlement)

0 Citovat

Jo, tím je Bratislava pověstná, taky mi odečetli jeden LK, přitom bych měl mít vstup zdarma... a jestě větší "srandu" zažil borec, co tam byl s náma. Tomu taky odečetli LK a on už měl vyčerpaný všechny 4 volné vstupy, tak mu obsluha odsouhlasila platbu a ani se ho neptala... na to, že to měl mít zadarmo a že nic nepodepsal, reagovala ať je s tím neotravuje a vyřídí s bankou. 

0 Citovat

Aha, no já jim tvrdila, že to určitě blbě pochopili a stáhlo jim to jen 1+1,ale jak to tady čtu, tak už začínám pochybovat😄, zkusíme mrknout na ten lounge key, díky moc

0 Citovat

v té bratislavě jsou vůbec šílení - můžou vám tvrdit, že máte i hosta zdarma a že nepotřebují vidět další kartu (vašeho spolucestujícího, který má třeba taky MWE..) a pak se vám zbytečně odečte vstup! bacha nato...!

0 Citovat

Lounge Key má i docela v pohodě aplikaci, kde jsou všechny údaje krásně vidět.

1 Citovat

Akorát je blbý, že nejde dat víc karet a přepínat mezi nima. Nebo jsem nepřišel jak.

0 Citovat

Dá se v Bratislavě využít salonek při příletu ze schengenské destinace?

0 Citovat

Petr76: bohužel nedá, v BTS jsou přílety kompletně oddělené od odletů,
neumí transit ani kdybys měl navazující letenku..

0 Citovat

Tak jsem vyzkoušel Prahu a jejich Eat místo salonku, Pilsner Urquell na T2 v airside ... na těch 550 Kč to vyšlo na Panini, cafe a 3 Pepsi (0,5 litru PET, takže do letadla s sebou) ... cena měla být i lehce nad, ale doplatek (cca 30 kč) ani nechtěli

1 Citovat

Ahoj, v Abu Dhabi by mal byt v sieti LoungeKey salonik Al Dhabi Lounge (Terminal 1). Mate, prosim, niekto osobnu skusenost?

0 Citovat

Docela narvané, byli jsme 2 krát cestou na Seychely v noci, VIP část byla zavřená, alkohol pres obsluhu u baru, sprchy přes obsluhu, teplá jídla, moucniky nic moc, nevím co konkrétně vás zajímá. Seděli jsme tam 5 hodin. Salonek na Seychelach o tridu lepší 

0 Citovat

Přesně tak, je tam dost plno, bohužel nás to teď čeká dvakrát přes noc. Jídlo bylo v pohodě,  alkohol jen u baru. Je to průměr až podprůměr.

0 Citovat

Ďakujem za info. Budem mat 7hod čakanie na prestup do Dillí, v rámci terminálu 3. Dostupnosť je v pohode? Ci úplne niekde inde? Podla popisu na stranke LoungeKey by to malo byt OK.Na letisku Abu Dhabi som ešte nebola tak neviem,čo mám čakať. 

0 Citovat

Nemáte někdo zkušenost, jestli je vstup do salónků s účtem ČSOB Prémium?

0 Citovat

ano, pokud k csob premium mate mc world elite kreditku, mate k tomu lounge key se 4 vstupy do lounge key zdarma a dalsi placene.

0 Citovat

Tak jsem zvědavý, co si v tom lounge key dá za dobroty :-)

2 Citovat

Jestli se někdo chystá tak v Istanbulu Iga lounge nechali nás v salonku 8 hodin sprchy vynikájicí, zdarma masáže, kulečník a vynikající jídlo a bar.

2