Ahoj, budu psát článek na téma kreditky a lounge vstupy. Máte/využíváte někdo? Tipy, rady, podněty k tématu by se hodily  .

VIP salónky díky kreditkám

Založil ve fóru Trip reporty z letu

Proto jsi v klubu vyvolených, aby jsi mohl vyzkoušet obě;-)

O chloupek možná Carlsberg, rozhodnul bych se podle obsazenosti...

0 Citovat

Teď v neděli večer jsem byl v Aspire a spokojenost. Z teplého jídla byla sice "jen" polívka a masové koule. Výběr ostatních jídel i večer solidní, průběžně doplňovaný. Za mě top herynky na sladko...

0 Citovat

1. teď mi přišlá nová mbank svět, je na ní "world debit" a přišel s ní letáček, že si mám užívat pohodlí salonků. Na webu o tom mají prd, takže tím asi myslí neodolatelnou cenu 29 VIE a 450 CZK v Praze. 

2. jinak pár dní po aktivaci se mi odpárovala appka a web banking hlásil, že mám 10 důvěryhodných zařízení, a mám potvrdit přihlášení v appce, která byla mrtvá. Fakt dobrý tak na vyčerpání toho 2000 CZK bonusu a nashle, řešit tohle někde v Asii bych nechtěl.

3. Mastercard ofiko stránka o salonku v Praze:

  • Držitelé prémiových karet Mastercard World a Mastercard Gold hradí vstup ve výši 450 Kč, doprovod držitelů těchto karet hradí 860 Kč, pokud není možnost zvýhodněného vstupu prostřednictvím vaší banky. Informujte se prosím o benefitech své karty přímo u své banky.
  • Poplatky pro vstup držitelů karet World i jejich doprovodu jsou zpoplatněny poplatkem ve výši 860 Kč, pokud není na stránkách vydavatele/banky uvedeno jinak.

...možná by neškodilo si po sobě přečíst, než něco pověsim na web. Držitelé karet World a obsluha salonku budou asi tipovat, jestli to bude za 450 nebo 860.

Celý to jejich bankovnictví vypadá jako systém z 90.let, ke kterýmu  jenom připlácávaj nový funkce když musej, do doby, než se jim to začne hroutit :-)

3 Citovat

Ta mBank je akorát dobrá na tu akci 2000 Kč. A pak nashledanou. Jinak ta banka stojí za nic.

2 Citovat

cerstve zkusenosti s RB premium kreditkou. Ja ji jeste nemel aktivni, ale zena uz ano, z Prahy temer nelitame, ale vyzkouseno v Praze. Zena bez problemu na kreditku a pani se ptala, jestli chci ja na Lounge key, k RB kreditce jsou 2. rikam ne, mam Priority pass na jinou kartu, ale na tu to neslo protoze je zahranicni, ktera nemohla do salonku (vedel jsem, bo mi to v apce neukazovalo, ale zkusil jsem). Tak zena zaplula do salonku, a na priority pass jsem sel do plzenky, kde jsem mohl vyuzit 550,-kc. Na ceste zpet z Londyna ja na priority pass v poho, zena na lounge key taky v poho. Za 3 tydny zkusime ve Vidni, ale s kreditkama od ČS nebyl nikdy problem. Na ty od RB jsme udelali dodatkovy pro mladyho a jeho kocku, meli by mit stejny vyhody, vcetne lounge key, tak uvidime nazpatek v Malaze, zda to projde. Jinak jeste jsme si se zenou udelali navzajem dodatkovy, takze bychom meli mit 4 lounge key (mometalne uz vetsinou litame jen my 2), toz uvidme :)

0 Citovat

to je nejaka uplna novinka, ze pp nema v praze uz zadny salonek? uff

0 Citovat

no reklama na pp tam je, ale mam jednu takovou crypto kartu, ke ktere jsou 4 pp, ale v praze neplati do salonku, jen do plzenky. ale najedl jsem se, pivko jsem si dal, kafe a jeste bagetu na cestu, takze za me v klidu

0 Citovat

Kravina, pán si to trošku  motá... 

 

 

 

 

 

0 Citovat

nemotam, pani se me ptala: to mate nejakou zahranicni ? i v pp apce vidim, ze v praze mam jen plzenku. asi na nejakou ceskou nebo jinou je vstup na pp asi v poho, na tu co mam ja, tak jen plzenka

0 Citovat

Nesmysl, já a pár lidí tady máme PP k Amex, vydané v US a všichni do obou loungí pravidelně chodíme, obě jsou i aktivní v app.

1 Citovat

cali napsal(a):

Kravina, pán si to trošku  motá... 

 

 

 

 

 

 

hele, asi nemota… na webu pp v praze neni zadny salonek, jenom hospody … klidne bych veril, ze pro amex ma pp jina pravidla, ale s “cistym” pp se asi fakt do prahy nedostanes nikam.

 

jen obsluze to nikdo nerekl :D

 

 

0 Citovat


screenshot-2023-11-01-23-44-07-522-com-prioritypass3.jpg
screenshot-2023-11-01-23-43-53-431-com-prioritypass3.jpg

0 Citovat

mam kartu od crypto.com. k memu programu jsou 4 pp. vim, ze nekdo na skupine telegramu psal, ze pro tu kartu salonek krouhli a je jen plzenka


screenshot-20231101-235526-priority-pass.jpg

0 Citovat

Ano, tomu bych věřil. Ale je to podle konkrétního PP členství. No money, no honey... Zřejmě crypto nemaže no.

0 Citovat

ale ja netvrdil, ze obecne pro pp neni salonek :)

1 Citovat

ale napriklad na stanstedu vcera, jsem na tu kartu mel stejnej vstup, jako zena na lk od rb, salonek the escape lounge

0 Citovat

No ruku na srdce, oba ty pražský salonky jsou taková tragédie, že je lepší jít za těch 550 Kč do toho Pilsner Pubu a dát si tam normální teplý jídlo a čepovaný pivo, než jíst mraženou pizzu nebo chleba s pomazánkou.

4 Citovat

A ty řízečky posledně byly spíš obalované kousky kuřete s převážně oválným tvarem.

Tenhle týdne jsem byl rád, že jsem si předtím v Runwayi dal svíčkovou. Byla jen průměrná a horší než u ČD, ale lepší jak ty teplé věci v salónku.

0 Citovat

Prostě nemá smysl už z PRG létat, pro místní tam pak chodit do salonku. Poslední návštěva a čekání 25 min venku, abych pak zjistil, že tam není co jíst, mě definitivně vyléčila. Bohužel salonky v Praze se pohoršily a to dost. Nás Moraváky to ale mrzet naštěstí tolik nemusí. 

1 Citovat

To je dan za to, ze dneska ma premiovou kreditku s LK/PP kazdej jouda. Melo by se to vyrazne omezit.

4 Citovat

takze vlastni pruzkum stran PRG: DragonPass od Barclays- obe lounge vstup jo, pripadne 20% off v Rancheros na obou terminalech. PP od HSBC - zadna lounge, £15 nebo 20 sleva z uctu v Plzenkach. PP od Amexu - obe lounge vstup jo, zadna sleva v hospodach. Ale mam to "stesti", ze PRG vyuzivam minimalne, "domaci" letiste VIE miluju..

1 Citovat

Mıchal napsal(a):

A ty řízečky posledně byly spíš obalované kousky kuřete s převážně oválným tvarem.

Tenhle týdne jsem byl rád, že jsem si předtím v Runwayi dal svíčkovou. Byla jen průměrná a horší než u ČD, ale lepší jak ty teplé věci v salónku.

1. bejt horší než ČD, to už se musí jeden hodně snažit

2. jsem, myslel, že "teplý věci" máš rád? 🤔🤭

0 Citovat

Nevím jestli jste četli email od čsob. 

Ve Vídni přidáváme letištní salónek zdarma

Na vídeňském letišti teď máte každý rok 2 vstupy zdarma v salóncích Vienna Lounge (terminál 1) a Sky Lounge (terminál 3). Vychutnejte si pestrý bufet, nealko i alkoholické nápoje, bezplatnou WiFi, sprchy a příležitost k relaxaci. Stačí se obsluze prokázat svou kartou Visa Infinite .

Po vyčerpání obou volných vstupů můžete i s doprovodem využívat zvýhodněné vstupné 29 eur ve Vienna Lounge (původní cena vstupu 49 eur) a 24 eur ve Sky Lounge (původně 39 eur).

0 Citovat

Na MC WE je vstup neomezeny.

1 Citovat

Cetla jsem to a rikala jsem si, ze to priste zkusim vyuzit, jestli by proslo ja na MCWE a dite vzit na jeden z tech 2 vstupu zdarma na Visu Infinite. Pokud to nepujde, tak je to k nicemu, resp. je to jen pro lidi, kteri maji Visu Infinite a nezaridili si MCWE.

0