Ahoj, budu psát článek na téma kreditky a lounge vstupy. Máte/využíváte někdo? Tipy, rady, podněty k tématu by se hodily  .

VIP salónky díky kreditkám

Založil ve fóru Trip reporty z letu

Ve Vidni to na 90% půjde. Asi taky někdo může  mít tu  Visu a nemá kreditku. Ale to jsem se jen zamyslel s třeba to nejde :-)

0 Citovat

Mandre napsal(a):

Na MC WE je vstup neomezeny.

Asi tak 😊👍

1 Citovat

Ala napsal(a):

Cetla jsem to a rikala jsem si, ze to priste zkusim vyuzit, jestli by proslo ja na MCWE a dite vzit na jeden z tech 2 vstupu zdarma na Visu Infinite. Pokud to nepujde, tak je to k nicemu, resp. je to jen pro lidi, kteri maji Visu Infinite a nezaridili si MCWE.

To taky zkusime v unoru.

1 Citovat

Za normalnich okolnosti bych to vyzkousela o vanocich, ale ted misto toho cekam, az mi wizz zrusi letenky do Tel Avivu. Takze taky az v unoru na jarnaky.

0 Citovat

Mě tedy žádný mail nepřišel, ale v listopadu letíme celá rodina, takže se poptám, jestli takhle pustí dceru na naši kartu Infinite. 

0 Citovat

@aldadol: Je to v tom hromadnem emailu rozesilanem na zacatku kazdeho mesice. Tentokrat je tam krome 2x vstup na Visa Infinity do salonku ve Vidni taky 10% sleva na booking.com, ale ta mi teda moc nefungovala, levneji mi vyslo objednavat primo pres aplikaci.

0 Citovat

je to primárně akce společnosti Visa. A v únoru to asi nevyzkoušíš... Na stránkách Visy je, že to platí 2 vstupy na kalendářní rok, ale na konci je, že akce platí od 14.9 do 31.12.2023...:) Ještě pro držitele Erste premier - pokud jste měli vydanou kreditku Visa infinitive pro děti, tak vstupy zdarma ve Vídní (B+P), kde byly zdarma jen na MCWE, tak jsou teď i tady na ty zdarma - v podmínkách je, že to je na každou kartu z logem Erste premier...

0 Citovat

Tak od Erste je od konce listopadu misto MC WE taky Visa Inf. a na tu je neomezene Viden pres LK bez ztraty volneho vstupu. Tak to lze v kombinaci s CSOB MC WE zkusit vyuzit pro dite. Dospelak CSOB a dite Erste.

0 Citovat

Ahoj, nevíte, zda Erste dává ještě 2. kartu pro partnera? Nikde to na jejich stránkách nemohu najít. Pokud ano, je na té druhé kartě také 8 vstupů na LK? Tj. že by k jednomu účtu bylo celkem 16 vstupů? :-)

0 Citovat

Sorry, ale ty musíš být z lidu Mojžíšova 😉

0 Citovat

Dobrý den, myslíte, že když mám od csob MCWE, tak bych mohla ve vidni projit na ni (neomezene vstupy) a manžel na mě na loungekey? Nebo jak to funguje? :) To členství se tak jako taková že k té kartě, mám pravdu? Takže tak jako tak jim dám MCWE a jen reknu, zda jdu na ni a nebo na loungekey. Napadlo mě, že bych šla zdarma a on využil jednoho ze 4 volných vstupu na LK. Někde jsem tady ale četla, že na LK bychom museli jit oba. 
Ještě mám eventuálně k prémiovému účtu tu visu, ale je na me jmeno, tak tam hadam manzel neprojde vubec.

Dekuji a omlouvam se pokud to pisu zmatene. Snažím se v tom zorientovat

0 Citovat

Měly by jít obě varianty. U druhé jen nedávejte manželovi do ruky kartu (nemají to rádi a ostatně se karty ani půjčovat nesmí) a normálně je požádejte, aby manžela pustili na vaši druhou kartu.

1 Citovat

Ta varianta Vy na neomezené volné vstupy MCWE a další osoba (manžel) na jeden ze 4 volných vstupů na LK funguje. Ta druhá (manžel na jeden ze 2 volných vstupů na Visa Infinite) je potřeba vyzkoušet, jak jsme tady o tom psali výše, a jen do konce roku.

0 Citovat

Dobře. Děkuji. V bance mi právě řekli, že ta první varianta nefunguje a že na to LK musíme jít kdyžtak oba. Pročetla jsem ale vše možné a nechápu, proč by to nefungovalo. Takže každopádně moc děkuji a letíme za 14 dnů, tak já nejdřív zkusím tu druhou variantu a dám vědět jak ta visa. 
Každopádně chápu prosím správně, že členství v LK, ktere automaticky mam je na te MCWE. Takže tak jako tak jim dám mcwe at chci jit na ni v ramci volnych vstupu a nebo na LK. Jenom jim slovně řeknu, z čeho mají ty vstupy odečíst? Takhle to funguje? Díky moc

0 Citovat

Prijdu, dam svoji MCWE a reknu, ze ja jdu na volny vstup a host (v mem pripade dite) jde na Lounge Key.

1 Citovat

Je to tady porad do kola to same. To, ze to projde neznamena, ze to tak ma jit oficialne. Proto v bance nemuzou rict, ze to pujde. Protoze to ofiko nema jit..

1 Citovat

Cali, vdaka za dalsi pekny rok s pp

Len dnes sa zmozem iba na jeden poharik, kodan ma neako zmohla :)

0 Citovat

Jojo. Cali nám nadělil dárek k nezaplacení. Když to spočítám, tak to budou ušetřené pěkné desítky tisíc, pokud bych měl vstupy platit. Snad to vydrží až do konce. A Cali dostane tolik piv, kolik vypije. Možná se hecnu a v prosinci si ho v té JV Asii někde najdu. Zdravím ho mimochodem k moři, kde si zase vále šunky :-)))

1 Citovat

Ahoj, nevi nekdo jestli na MWE je i fast track a kde se kdyztak kreditka predklada? Diky :)

0 Citovat

Ano je, v salónku Vám na palubenku nalepí samolepku fast track.

0 Citovat

ale v salonku uz jsi za fast trackem ne ?

0 Citovat

záleží, na jakém letišti.
tohle jsem kdysi zažil v Praze na T1, kde se šlo jen přes pasovku a bezpečností kontroly jsou až před každým gatem, takže jsem dostal nálepku fasttrack na boarding pass, ale pak tam reálně stejně žádný fast track nebyl.

nevím, jaký je aktuální stav..

všude jinde, kde jsou salonky v Airside to logicky uplatnit nejde, nevím o letišti, kde by vám dali fast track zdarma jen na základě kreditky.
(ještě ve VIE šlo jít na Diners, ale to je taky už minulost)

0 Citovat

Setkal jsem se s možností fast track jak na landside lounge VIP v BGY, kde jsem to i využil. Tam se šlo přes salonek přímo na speciální fast track bezpečnostní kontrolu. Na kreditní kartu Mastercard jsem chtěl využít, ale bylo to jen pro karty vydané v příslušné zemi. Už si ani nepamatuji kde to bylo. 

0 Citovat

Ahoj:) 

Tak podávám report ohledne Visa karty, jak jsem slíbila. Dobrá zpráva je, že s tím ve vídni v lounge neměli problém. Úplně v pohodě by manžela vzali na mou visa kartu a mě na MWE. Špatná zpráva je, že mi řekli, že na Vise žádné vstupy nejsou😁 

Takže si říkám, že to je asi moje chyba a měla jsem někde něco registrovat? V bance mi jen řekli, že tam je teď akce a jsou tam vstupy, ale nic k tomu. Nevíte někdo?

0 Citovat

Mě včera pustili do vienna lounge na visu bez problému a určitě jsem se nikde neregistroval

0