Ahoj, budu psát článek na téma kreditky a lounge vstupy. Máte/využíváte někdo? Tipy, rady, podněty k tématu by se hodily  .

VIP salónky díky kreditkám

Založil ve fóru Trip reporty z letu

panáky tenkrát jen s obsluhou

0 Citovat

Neviděl jsem ani žádnou obsluhu :-)

0 Citovat

Konec panáků? To jsou tedy poměry. To se tam teď jako přelévá už jen víno?

1 Citovat

Pokud si vzpominam dobre, tak nekteri i brali sprchove gely ze sprchace, takze se neomezovat jen na prelivani vina!

1 Citovat

Skleničky, příbory... proč chodit do Ikea?

0 Citovat

Časopisy a noviny neberete? Víte vůbec, na co si takový kamelot na dlouhém, nudném letu může přijít?

1 Citovat

Ne to je na nic, na podpal používám reklamní letáky a zpravodajství i periodika jsou dnes gratis online.

0 Citovat

AHoj, poletim poprve business class Berlin-Madrid-Lima a rada bych se zeptala jestli k businees tride mam automaticky vstup do salonku ve vsech techto mistech? I pri priletu do Limy (pockala bych v nem na dalsi let, ktery uz mam mimo danou rezervaci). Umite mi prosim nekdo navest, kde dane informace lze najit? Me se to bohuzel nepovedlo. Moc dekuju za radu.

0 Citovat

Je to podobne, jako kdyz jsme leteli s Iberii business class: Italie - Madrid - Bogota.

Vstup do nekterych salonku s letenkou v biz je mozny temer vzdy predodletove (v Madridu treba Sala VIP Dalí a Velázquez). Popriletove vsak jen vyjimecne. Predpokladam, ze dalsi let uz bude zrejme v eco mozna do Cusco nebo Iquitos ...

0 Citovat

- po příletu většinou ne, před odletem ano (teda, pokud už iberia nejde cestou Emirates a některých dalších aerolinek, kdy v nejlevnějších business tarifech už salonek ani pro jistotu není)

- předpoklad: aerolinka má na daném letišti salonek (či nějaký kontraktový) - v některých pr**lích občas aerolinky salonky nemají - nicméně, to nebude tenhle případ .)

To, jaký salonek se pak týká vaší cesty pak najdete většinou na strankach aerolinky (vyhledavač loungí)

0 Citovat

Nevíte někdo zda jde do aplikace LoungeKey přidat více karet od různých bank?

Diky

0 Citovat

Ne. Někdy ani jedna. 😆

1 Citovat

ne

0 Citovat

Ale reálně tu appku nepotřebuješ když máš tu kartu fyzicky u sebe. Já mám jednu kartu v appce a druhou prostě holt vezmu s sebou.

1 Citovat

Nebo můžete mít v appce obě karty, jen každou na samostatném účtu a nemusíte je mít u sebe.

0 Citovat

Dělám to stejně. V appce jsem přihlášen na jednu kartu a když potřebuji odhlásím se a přihlásím na druhý účet (kartu). Jinak to nejde. Nebo pak jak píše Hekit.

3 Citovat

Tak vídeňský recepční Martin nelhal (jenom nevěděl termín). Banky letos zpřísnily pravidla a vstupy do salonků na karty zdarma už jsou možné jen v den odletu, tedy žádná večeře před ranním odletem už se konat nebude. 😥

1 Citovat

Někteří ty salonky používali jako závodní jídelnu a večer jako bar.

 

1 Citovat

Bar chápu, ale závodní jídelnu si nějak neumím představit. 😆

0 Citovat

cert napsal(a):

takže žádná změna a někdo psal že alkohol už jenom pivo a víno žadný panáky

Ahoj, byl jsem v Al Maha za posledni mesic dvakrat a potvrzuji - fronta u vchodu, uvnitr davy, jidla malo a hlavne sendvice atp., piti nealko, americky budweiser (takze vlastne ani pivo…) a cervene/bile vino, to se dalo. Za me urcite horsi nez PRG.

0 Citovat

J0x napsal(a):

Tak vídeňský recepční Martin nelhal (jenom nevěděl termín). Banky letos zpřísnily pravidla a vstupy do salonků na karty zdarma už jsou možné jen v den odletu, tedy žádná večeře před ranním odletem už se konat nebude. 😥

 

... a po příletu pořád jde? Nebo to taky zatrhli?

0 Citovat

Od 1.1. nejde ani po příletu, bylo nám řečeno, že z kapacitních důvodů. Nově opravdu už jen v den odletu.

0 Citovat

Pro lidi co si tam 'jen' zašli na kafe, trochu vína a něco k jídlu, v klidu posedět a počkat v kulturním prostředí na let je to změna k lepšímu, bude tam (snad) volněji. Za mě je to tak OK.

5 Citovat

Skvělá zpráva

1 Citovat

Já objevil super službu, jmenuje se to Airhelp Plus Complete, stojí to na rok 50 EUR a kdykoliv se vám letadlo zpozdí o více než hodinu, tak máte vstup do salónku zdarma a ten pak můžete použít kdykoliv na další 3 měsíce. A co si budem, takhle v zimě ta hoďka není tolik, takže kdo často lítá, tak to třeba využije. 2x vám to poletí později a máte 50 EUR zpátky.

2